Zenit

Catered chalet Selva Wolkenstein Val Gardena

Skichalet Zenit is op steenworpafstand van de skilift en skipiste op écht een unieke locatie in het centrum van Selva (Wolkenstein) gelegen.

Rust, ruimte en levendigheid

Uniek is bijna een ‘understatement’, want je zit in het zeer gezellige centrum waar volop leven in de brouwerij is, maar toch zit je er heerlijk rustig op een doodlopend weggetje, zonder herrie van verkeer. De meest perfecte balans tussen rust, ruimte en levendigheid.

Oostenrijkse karakter

We zitten met dit skichalet natuurlijk in Süd-Tirol wat dus vroeger eigenlijk Oostenrijk was en dat kan je geheel terugvinden in de sfeer die het huis ademt. Het Oostenrijkse karakter zie je overal in terug. Gründlichkeit en Gemütlichkeit. Het is uitstekend verzorgd en er is een sfeervolle Stube met een authentieke Kachelofen waar je heerlijk bij kunt zitten als je uit de winterse wereld komt.

Ontbijtstube

Ook is er een gezellige ontbijtstube waar je door de ruiten met de groene luikjes naar het imposante Sella-massief kunt kijken. We zeggen ontbijtstube, maar het is ook een hele leuke ruimte om met elkaar te zitten om een spelletje te spelen, te lezen of te borrelen met een lekkere door je staf gemaakte après-ski snack.

Als je na het skiën nog geen genoeg hebt van de zuivere berglucht, pak dan even een ligstoel en geniet van het op het zuiden gelegen terras waar je direct uitkijkt op de piekige 3.181 meter hoge rotsformatie ‘Sassolungo Langkofel’.

Heerlijk Italiaans zonnetje

Je zit natuurlijk in Italië dus een heerlijk zonnetje zul je vast wel hebben op je terras. Maar je kunt ook na een inspannende dag heerlijk chill neer ploffen in de luie bank in de woonkamer waar je tv kunt kijken op een ‘huge’ flatscreen.

Praktische zaken

Een paar praktische dingetjes zijn wel even fijn om te weten en dat is dat er direct bij je skichalet een ruime gratis parkeergelenheid is, er een berging is voor je ski’s en skischoenen en dat het skichalet twee keukens heeft waar je bijvoorbeeld tussen de middag je lunch kunt maken.

We hebben voor dit skichalet de keuze gemaakt dat je buitenshuis gaat genieten van je driegangendiner. Dit om de simpele reden dat we in Italië zitten en dat we je willen laten genieten van ‘La Cucina Italiana’, de Italiaanse keuken dus. Op slechts 100 meter van je skichalet bevindt zich Restaurant Rusctlea. Een eeuwenoud pand dat pas in authentieke stijl volledig is gerestaureerd en waar je naast het heerlijke eten ook de sfeer proeft van de warme en gezellige Alpenstijl in combinatie met een van deze tijd zijnde inrichting. Veel hout en natuursteen in combinatie met moderne elementen. Je kunt hier een keuze maken uit wat je wilt eten en je krijgt gratis van ons een drankje bij het eten.

Catered chalets in Selva (Wolkenstein) is het dolce vita als je van zon, heerlijke brede pistes en van het bourgondische Italiaanse leven houdt.

prijs & beschikbaarheid

Foto's van Selva Val Gardena

geen afbeeldingen gevonden