Weltringpark 11

Weltringpark 11

Dit mooi ingerichte appartement ligt in een blakonwoning. Het heeft een oppervlakte van 55m2 en is geschikt voor 4 personen. Vanaf het grote balkon heeft u een prachtig uitzicht over de omgeving en de bobsleebaan. De woon-/eetkamer is voorzien van een balcon een tweepersoons slapbank. De kleine keuken is voorzien van een fornuis, oven, koelkast, broodrooster, koffiezetapparaat en een magnetron. De slaapkamer heeft een twee persoonsbed. De badkamer is voorzien van een badkuip en toilet. Het balkon heeft tuinmeubelen en u kunt hier dan ook genieten van  de frisse en gezonde lucht. Bij de woning hoort een ski-opbergruimte en een garage.

Dit mooie appartement is prachtig gelegen in Winterberg tussen de mooie natuur van het Sauerland. 's Zomers kunt u hier heerlijk (nordic)wandelen, rodelen en mountainbiken. Ook kunt u uitstapjes maken naar de verschillende prachtige dorpjes met vele vakwerkhuizen. Op een paar minuten afstand van uw woning ligt het Kurpark, het Bikepark met verschillende uitdagende parcours, een winkelcentrum met een supermarkt en een zwembad. Na een dagje genieten van de gezonde lucht kunt u genieten van een hapje en een drankje in één van de gezellige restaurantjes en cafeetjes. Voor de jeugd is er ook een disco waar heerlijk gedanst kan worden.

Let op! Aankomst is tussen 15.00 en 18.00. Een andere aankomsttijd is enkel mogelijk in overleg. Aankomst na 18.00 moet minimaal 48 uur voor aankomst worden doorgegeven.

Nu met GRATIS all-in Winterberg Card (aankomsten tussen april en oktober)

Gratis toegang tot de volgende faciliteiten en meer: Zomerrodelbaan - Panoramische brug - klimpark - go-kartbaan - zwembad - indoor kinderwereld - cruises en nog veel meer

prijs & beschikbaarheid

Foto's van Winterberg

geen afbeeldingen gevonden