Weiße Strandvilla/56a

Weiße Strandvilla/56a

Verblijft u tijdens de vakantie graag direct aan het strand, omgeven door water? Wilt u op een dakterras de zonsondergang boven de zee bewonderen en op korte loopafstand van een privéstrand verblijven? Dan is deze witte strandvilla in het nieuwe vakantiegebied van Ostsee Resort Olpenitz echt iets voor u!

Het vakantiegebied bevindt zich op een schiereiland, op slechts enkele m van de Oostzee, ten zuiden van de monding van de Schlei, direct aan de haven van Port Olpenitz met zeilboten en sportboten. Het vakantiegebied bevindt zich op een voormalig havengebied van meer dan 150 hectare. Het vakantiegebied is mooi in de natuur gelegen. Bij de vakantiehuizen hoort een klein privéstrand. Direct naast Port Olpenitz is bovendien een lang zandstrand tot aan Schönhagen gelegen.

De vakantiehuizen zijn bijzonder goed uitgerust. Beneden bevindt zich de open woon- en eetkamer. Op de eerste verdieping bevindt zich naast de beide slaapkamers ook de badkamer. De badkamer beschikt over een groot hoekbad met massagedouche. Direct naast het grote dakterras op de bovenste verdieping heeft u de beschikking over een eigen sauna met venster. Naast de sauna bevindt zich een separate douche. Na een lange dag aan zee kunt u op het dakterras genieten van het uitzicht op het water.

Op de bovenverdieping is nog een woonkamer gelegen, de zogenaamde studio met grote panoramische vensters. Hier staat ook een gemoedelijke Scandinavische kachel, zodat u in de winter bij een gezellig haardvuur van het uitzicht kunt genieten.

Bij helder weer heeft u uitzicht op de Kieler Fjord, de Schlei en het Deense eiland Ærø. In ieder hoekhuis kunt u genieten van een extra mooie zonsopgang boven de Oostzee, of aan de andere zijde van het vakantiegebied op de zonsondergang boven de schitterende Schlei.

De vakantiehuizen zijn per groep van vier samen gelegen. Vanuit ieder vakantiehuis kunt u van een fantastisch panoramisch uitzicht en van de privacy op het terras genieten. Met een woonoppervlakte van 93 m2 en drie verdiepingen bieden de vakantiehuizen veel plaats voor vier personen. Voor nog eens twee personen is een slaapbank op de bovenverdieping beschikbaar.

Door de interessante dagprijzen zijn deze vakantiehuizen geschikt voor iedere soort vakantie. U kunt deze vakantiehuizen voor bijvoorbeeld een lang weekend, een midweek, één of meerdere weken of zelfs voor langere tijd in bijvoorbeeld het laagseizoen, wanneer het op de stranden aan de Oostzee rustiger is.

Ieder vakantiehuis beschikt over een compleet uitgeruste keuken met vaatwasser en magnetron. In de bijkeuken staat de wasmachine. De badkamer beschikt over vloerverwarming. Naast de compleet uitgeruste badkamer op de eerste verdieping bevindt zich op de begane grond een toilet en bij de sauna een extra douche.

Omdat de vakantiehuizen in een nieuw vakantiegebied zijn gelegen, dient u er rekening mee te houden dat in 2013 nog niet alle faciliteiten (jachthaven, restaurants, bars, winkels en recreatieve activiteiten) in de omgev

prijs & beschikbaarheid
/10
Beoordeling
Ontvangst
9,7
Ligging
9,3
Schoon
9,2
Comfort
8,8
Algemene indruk
9,3
Prijs/kwaliteit
9,4

Laatste beoordelingen

Foto's van Ostseeresort Olpenitz

geen afbeeldingen gevonden