Villas Club Royal La Prade 5p 8/10p

Villas Club Royal La Prade 5p 8/10p

De villa met eigen zwembad en een woonkamer van 145m2 staat ongeveer 700m vanaf het witte zandstrand aan de Atlantische Oceaan, dichtbij de restaurants en winkels van Moliets Plage waar u fijn kunt wandelen en fietsen in de duinen. De villa is geschikt voor tien personen met een ruime woonkamer met televisie, open haard, slaapbank. De keuken is compleet ingericht met afwasmachine, wasmachine en wasdroger, koelkast en diepvries, oven en magnetron. In de grote badkamers staan twee eenpersoonsbedden of een tweepersoonsbed en een badkamer met toilet en spa bad met directe toegang tot het terras en zwembad. Op het comfortabele terras vindt u tuinmeubilair.  Er zijn nog drie slaapkamers elk met een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Daarnaast zijn er twee doucheruimtes en twee aparte toiletten.

Luxe villa's aan zee, omringd door dennenbomen en met privé zwembad. Gelegen in Moliets, bekend om haar prachtige golfbaan aan zee. Tevens kunt u er heerlijk wandelen over de gezellige promenade langs de zee, de diverse boetieks, restaurants en cafés bezoeken. In de omgeving mooie, witte zandstranden, uitgestrekte bossen met fiets-en wandelpaden en veel activiteiten voor alle leeftijden. Het park bestaat uit diverse villa's allemaal gebouwd in Amerikaanse stijl en gelegen in een prachtige omgeving. De villa's zijn half vrijstaand of liggen tussen twee andere villa's. Elke villa heeft een eigen zwembad en privé parkeerplaats. Tevens kunt u gebruik makan van de tuinen, het grote zwembad en speeltuin van het nabij gelegen Hotel du Golf. Speciale tarieven voor de golfcourse, m.u.v. juli en augustus.

Wilt u een bepaalde accommodatie (ligging - interieur of dergelijk) dan dient u dit door te geven bij de reservering. De kosten bedragen hiervoor 120 euro. Indien u uw voorkeur doorgeeft zonder betaling dan is het geen garantie dat er gehoor kan worden gegeven aan uw wensen. Uw accommodatie dient netjes te worden achtergelaten met de meubels op de juiste plaats. Indien uw accommodatie niet schoon is achtergelaten worden er schoonmaakkosten ingehouden op de borg. Eventuele terrasmeubels dienen - wanneer u niet aanwezig bent - binnen te worden gezet. Er wordt 15-50 euro in rekening gebracht indien u een sleutel verliest. U wordt geacht de regels van de accommodatie te respecteren. Indien u een klacht heeft met betrekking tot de accommodatie dient u zich ter plaatse te melden bij de receptie. Wordt de klacht niet ter plaatse afgehandeld dan dient u bij thuiskomst Tour Operator dit direct doch uiterlijk 7 dagen na terugkomst schriftelijk mededelen. Tour Operator stuurt de klacht door naar de betreffende organisatie waar de klacht verder zal worden behandeld.

prijs & beschikbaarheid

Foto's van Moliets et Maa

geen afbeeldingen gevonden