Villas Club Royal La Prade 3p 4/6p

Villas Club Royal La Prade 3p 4/6p

De villa met eigen zwembad en woonkamer van 80m2, slechts 700m van het witte zandstrand van de Atlantische Oceaan, dichtbij de restaurants en winkels van Moliets Plage met diverse wandel en fietsroutes door de duinen. De villa is geschikt voor zes personen en biedt een ruime woonkamer met televisie, open haard en slaapbank. De keuken is compleet ingericht met afwasmachine, wasmachine, wasdroger, koelkast en diepvries, oven en magnetron. In de grote slaapkamer staan twee eenpersoonsbedden of een tweepersoonsbed en een badkamer met toilet en spa bad met directe toegang tot het terras en zwembad. Het comfortabele terras is ingericht met tuinmeubilair. In de tweede slaapkamer staat een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden, een douche en aparte toilet.

Luxe villa's aan zee, omringd door dennenbos en met privé zwembad. Gelegen in Moliets, bekend om haar prachtige golfbaan aan zee. Tevens kunt u er heerlijk wandelen over de gezellige promenade langs de zee, de diverse boetieks, restaurants en cafés bezoeken. In de omgeving zijn mooie, witte zandstranden, uitgestrekte bossen met fiets-en wandelpaden en veel activiteiten voor alle leeftijden. Het park bestaat uit diverse villa's allemaal gebouwd in Amerikaanse stijl en gelegen in een prachtige omgeving. De villa's zijn half vrijstaand of liggen tussen twee andere villa's. Elke villa heeft een eigen zwembad en privé parkeerplaats. Tevens kunt u gebruik maken van de tuinen, het grote zwembad en speeltuin van het nabij gelegen Hotel du Golf. Speciale tarieven voor de golfcourse, met uitzondering van juli en augustus.

Wilt u een bepaalde accommodatie (ligging - interieur of dergelijk) dan dient u dit door te geven bij de reservering. De kosten bedragen hiervoor 120 euro. Indien u uw voorkeur doorgeeft zonder betaling dan is het geen garantie dat er gehoor kan worden gegeven aan uw wensen. Uw accommodatie dient netjes te worden achtergelaten met de meubels op de juiste plaats. Indien uw accommodatie niet schoon is achtergelaten worden er schoonmaakkosten ingehouden op de borg. Het is verboden om objecten of materialen weg te spoelen die de afvoer van toilet - keuken of badkamer kunnen verstoppen. Eventuele gemaakte kosten voor het repareren van de afvoer bij een verstopping door objecten of materialen worden in rekening gebracht aan de huurder. Eventuele terrasmeubels dienen - wanneer u niet aanwezig bent - binnen te worden gezet. Er wordt 15-50 euro in rekening gebracht indien u een sleutel verliest. U wordt geacht de regels van de accommodatie te respecteren. Indien u een klacht heeft met betrekking tot de accommodatie dient u zich ter plaatse te melden bij de receptie. Wordt de klacht niet ter plaatse afgehandeld dan dient u bij thuiskomst Tour Operator dit direct doch uiterlijk 7 dagen na terugkomst schriftelijk mededelen. Tour Operator stuurt de klacht door naar de betreffende organisatie waar de klacht verder zal worden behandeld. Aan de getoonde foto's kunnen geen rechten worden ontleend.

prijs & beschikbaarheid

Foto's van Moliets et Maa

geen afbeeldingen gevonden