Villa Dream Room

Villa Dream Room

De Villa Droomkamer ligt op de begane grond en bestaat uit twee aparte slaapkamers, twee badkamers met chromotherapy douche, aparte woonkamer met keukenhoek met stenen muren en twee eigen terrassen, compleet ingericht op het hoogste punt van het voorgebergte. Gasten kunnen gebruik maken van de fax, Wifi en eigen parkeergelegenheid. In de villa is airconditioning, staat een plasma televisie en play-per-view films, kluis en telefoon.

Deze residentie ligt aan de kust van het Grote eiland Favignana in Sicilie. Gasten kunnen genieten van het ongelofelijke uitzicht over de zee, de fascinerende zonsondergangen en opgangen in deze unieke omgeving.

De residentie met een spectaculair uitzicht is omgeven door natuur, in de elegante omgeving van een droomlocatie ideaal voor het organiseren van evenementen. Het appartement heeft is een mediterrane oase van ontspanning, onderdeel van het zeereservaat van Egadi met gevarieerde, unieke en speciale voorzieningen vooral bij de Secca del Toro oftewel Bull Shallows, een zeer populaire duiklocatie. U kunt eenvoudig de zee rond de Egadi eilandengroep bereiken. U kunt vanaf de oever duiken of van de boot in de diepe zee. Gasten kunnen de zee bereiken via een natuurlijk spoort en genieten van de zon dankzij de houten platforms op een klif en ingericht met ligstoelen. Gasten kunnen gebruik maken van een ladder die uitkomt in het kristalheldere water waar u gegarandeerd de kleurrijke vissen en het onderwater zult aantreffen. Het strand van Zout is een unieke sensatie van warmte en het contact activeert de huis en heeft een positief effect op de gewrichten. Alle appartementen liggen op de begane grond met eigen buitenruimte. De keukenhoeken zijn compleet ingericht en er zijn douches in de badkamers. U kunt als gast gebruik maken van een eigen parkeerplaats.

Vanaf 31mei tot 26 september hebben de gasten een gratis Italiaans ontbijt, mogelijkheid van croissants en vers gebakken brood, cakes, cactusvijgen en ander lokaal fruit. De residentie is in 2009 geheel gerenoveerd.

Bij de prijs inbegrepen ;
Vanaf 7 april tot 31 mei 2017 en vanaf 23 september tot 5 november is bij de huurprijs inbegrepen; verschoning van bad- en bedlinnen - gebruik - eindschoonmaak behalve de keukenhoek.
Vanaf 1 mei 2017 tot 22 september is de dagelijkse schoonmaak exclusief de keuken bij de huurprijs inbegrepen evenals verschoning van handdoeken op alternatieve dagen - verschonen van linnen-1 x gedurende de eindschoonmaak behalve de keukenhoek. Aanvullend; Italiaans ontbijt

verplichte kosten;

- borg van 200 euro

diensten op verzoek;

-babysitter
-transfer van en naar het vliegveld Palermo en Trapani
-scooter - fietsen - auto's en boten

aankomst vanaf 14.00
vertrek tot 10.00

prijs & beschikbaarheid

Foto's van Favignana

geen afbeeldingen gevonden