Veules Les Roses S2pers + 1 Child Up to 10 Years

Veules Les Roses S2pers + 1 Child Up to 10 Years

Deze studio heeft een oppervlakte van† 26m2 en is geschikt voor 2 personen en een kind tot 10 jaar. U vindt er een woonkamer met 2 eenpersoonsbedden (90cm) en een extra bed (70cm) voor een kind tot 10 jaar. De keukenhoek is voorzien van een mini-oven en een koelkast met vriesvak. De badkamer is voorzien van een douche of bad, wastafel en toilet. Verder is er een terras met tuinmeubels aanwezig. De studio is voorzien kussens en dekens. In deze accommodatie is geen ruimte voor een babybed. Houd er rekening mee dat de inrichting van de accommodatie kan afwijken van de foto's.

Aan de Normandische kust, 900 m. van het strand, op 25 km. van Dieppe vindt u het vakantiedorp vlakbij de plaats Veules-les-Roses. Op een park van 3 ha. vindt u 60 appartementen op de begane grond en duplex-stijl . U vindt hier een receptie met toeristische informatie, een openhaard hoek, leeshoek, TV ruimte, gratis WIFI ruimte, spelletjesruimte met tafeltennis en tafelvoetbal , sportterrein (voor voetbal, volleybal, basketbal), jeu de boules terrein, wasserette en een parkeerplaats. U kunt op aanvraag een baby-kit (babybed, badje, kinderstoel) lenen en ter plaatse tevens spelletjes, jeu de boules ballen, ballen (voor voetbal, volleybal, basketbal) badmintonrackets, snelkookpan en een stofzuiger. Iedere week worden er gratis begeleide wandelingen en excursies in de direkte omgeving georganiseerd. En 's avonds is er animatie in de vorm van dansen, karaoke, bingo en casino. Tijdens de schoolvakanties is er voor de kinderen van 6 tot 10 jaar een kinderclub, voor de jeugd van 11 tot 14 jaar jeugdanimatie en voor de jeugd van 15 tot 17 jaar jeugdanimatie. Op 900 m. bevinden zich de dichtstbijzijnde winkels en op 7 km de supermarkten, bioscoop en overdekt zwembad. Huisdieren worden, mits gereserveerd, tegen betaling toegestaan.

Houdt u er rekening mee dat het weekend van twee of drie nachten - de midweek van vier nachten en de speciale arrangementen alleen op aanvraag beschikbaar zijn. Wanneer u een reservering wenst te maken voor ťťn van bovenstaande periodes - neemt u dan eerst alstublieft contact op met Tour Operator zodat de beschikbaarheid gecontroleerd kan worden bij de eigenaar.

Aanvullende diensten zoals eindschoonmaak - bedlinnen verhuur - badkamerpakket kunt u bij reservering bijboeken en u betaalt deze bij aankomst. Een babypakket is op aanvraag gratis beschikbaar. Huisdieren zijn toegestaan tegen een vergoeding van 4.90 euro per dag en mits de dieren aangemeld zijn bij het maken van de reservering en in het bezit zijn van een geldig vaccinatiebewijs. Deze moet u laten zien bij aankomst. Huisdieren die als gevaarlijk aangemerkt staan - zoals honden in categorie 1 en 2 en dieren die normaalgesproken niet als huisdieren te boek staan - worden niet toegelaten.

Er dient een borg van 150 euro betaald te worden bij aankomst - evenals 0 - 60 euro per persoon vanaf 13 jaar per nacht voor toeristenbelasting.

Houd er rekening mee dat het beddengoed bij de huurprijs is inbegrepen in het winterseizoen 2016-2017.

prijs & beschikbaarheid

Foto's van Veules les Roses

geen afbeeldingen gevonden