Zeer goedBelvilla8,9

La Leotardie

Frankrijk Nouvelle-Aquitaine Saint-Georges-De-Montclard

La Leotardie

  Dit prachtige landhuis ligt op een uitgestrekt landgoed van 600 ha en wordt omgeven door een glooiend landschap van bossen, uitgestrekte velden en 3 waterplassen waar u kunt vissen.

  De landeigenaar heeft op dit domein 4 landhuizen, die op grote afstand van elkaar liggen. In de immense tuin van dit landhuis ligt een eeuwenoude karakteristieke duiventoren, die op de 1e en 2e etage verbouwd is tot een romantisch gastenverblijf voor 2 personen met badkamer en slaapkamer.

  In de tuin treft u verder een groot gazon met een omheind zwembad (14 x 6 m), tuinmeubelen, een aparte douche, toilet en een barbecue. Verder beschikt dit landhuis over 20 fietsen, een aantal vishengels en een pingpongtafel.

  Dit zéér karakteristieke landhuis ligt circa 5 km van Saint-Georges-de-Montclard en op slechts 12 km van het sfeervolle wijn- en tabaksstadje Bergerac. Op 35 km ten noorden van het landhuis ligt de hoofdstad van de Dordogne, Périgueux. Dit is een aantrekkelijke plaats met smalle, schaduwrijke winkelstraten en gezellige terrassen op besloten pleintjes.

  Indien u een bijzonder feest wilt geven dan is het mogelijk om voor 140 mensen een zaal en een tent te huren. Neemt u gerust contact met Belvilla op voor meer informatie!


  Foto's

  Locatie

  Weer voor Saint-Georges-De-Montclard

  Powered by Dark Sky