UitstekendBelvilla10

Grand Maison De Charme

Frankrijk Nouvelle-Aquitaine Penne-D'agenais

Grand Maison De Charme

  Wat een mooi huis...schitterend gerenoveerd, met een authentieke uitstraling aan de buitenzijde, en modern en zeer ruimtelijk aan de binnenzijde! Een grote open pui met uitzicht over het privé zwembad, de tuin en de torenwoning die zeer geschikt is voor diegenen die wat meer privacy wensen. (toren niet geschikt voor kleine kinderen!)

  Het huis is recentelijk geheel gerenoveerd, en met veel smaak ingericht. Een goed geoutilleerde keuken, een meer dan ruime eet/zitkamer en 3 slaapkamers en 2 badkamers. De toren staat apart van het huis, en biedt 2 slaapkamers (via trap), een kleine basic keuken en een badkamer. Voor de kinderen is er een grote tuin, een trampoline, een pingpongtafel en natuurlijk het heerlijke zwembad waar het voor het hele gezin goed toeven is. U heeft zelfs de beschikking over een keurig onderhouden tennisbaan! Schuif aan op het grote terras en geniet van een wijntje, de BBQ en het uitzicht!

  Het huis ligt niet ver van van de rivier de Lot, waar je kan zwemmen en kanoën. Villeneuve sur Lot (10km)is de dichtstbijzijnde grote plaats met alle faciliteiten en grote warenhuizen. Er zijn goede restaurants in de directe omgeving en in de zomermaanden zijn er overal marktjes en festivals.
  Een prachtig gebied in de Lot et Garonne met enorm veel bezienswaardigheden, zodat u tijd tekort zult komen!

  Een toppertje van Belvilla!


  Foto's

  Locatie

  Weer voor Penne-D'agenais

  Powered by Dark Sky