UitstekendBelvilla10

Walhalla Aan Zee

Nederland Zuid-Holland Noordwijk

Walhalla Aan Zee

  Vlak achter de duinen van Noordwijk verblijft u op loopafstand van het strand. In dit gemoderniseerde vakantiehuis proeft u de sfeer van de zee in het comfort van de 21e eeuw. U vindt hier alles voor een comfortabel verblijf met maximaal vijf personen.

  Bij binnenkomst bent u direct op vakantie - de uitnodigende keuken, de heerlijke grote bank en de gezellige eettafel zorgen ervoor dat u zich meteen op uw gemak voelt. En dat wordt eenmaal buiten in de beschutte tuin alleen maar beter. Op het terras een robuuste eettafel, op het gras de gemakkelijke ligbedden en voor de ultieme vakantievierder natuurlijk de relaxte hangmat.
  En ja, u bent hier vlak bij zee. De eigenaar wist zelfs een paar oude strandhuisjes op de kop te tikken waarvan er een als berging dienst doet.

  In het huis is alles wat u nodig heeft voor een ontspannen vakantie en vanuit hier ontdekt u, lopend, met de fiets of met de auto, heel gemakkelijk de veelzijdige omgeving van badplaats Noordwijk. Vanzelfsprekend te beginnen met het prachtige duingebied dat letterlijk voor de deur ligt, met daarachter het uitgestrekte Noordzeestrand.


  Foto's

  Locatie

  Weer voor Noordwijk

  Powered by Dark Sky