UitstekendBelvilla10

Rosa Standard

Italië Toscane Montepulciano

Rosa Standard

  Dit fascinerende landgoed dateert uit de middeleeuwen en is perfect bewaard en gerestaureerd. Vandaag de dag is het dan ook een residentie die voorzien is van al het mogelijke comfort. Het domineert het omliggende platteland en vormt een oase van rust en schoonheid.

  Het landgoed heeft nog de oorspronkelijke en typische structuur van de twaalfde eeuw, toen de boeren en dienaars van het kasteel van de heer er woonden. De interieurs, die tot in de kleinste details verzorgd zijn en voorzien van modern comfort, bieden betoverende panoramische vergezichten.
  Rondom het gebouw ligt een ruime tuin met mediterrane plantengroei en is er een zwembad, een tennisveld en zone voor sportvissen, paardrijden en mountainbiken. Naast het uitstekende restaurant met panoramisch terras, biedt de Borgo Tre Rose zalen die gereserveerd kunnen worden voor vergaderingen of bijeenkomsten van groepen tot honderd personen.

  Aan de grens tussen Toscane en Umbrië komen belangrijke verkeerswegen samen. Dorpen en kunststeden zijn dan ook gemakkelijk bereikbaar, zoals Montepulciano (13 km), Cortona (18 km), Pienza (30 km), Siena (57 km) en San Gimignano. In de buurt vindt u ook prachtige natuur, zoals het Lago Trasimeno (15 km), de Crete Senesi en de bossen van de Monte Amiata. Kom ook deze prachtige streek van Italië verkennen!


  Foto's

  Locatie

  Weer voor Montepulciano

  Powered by Dark Sky