Celine Buch

  Een trampoline, een omheinde grastuin, een privé-zwembad, een jacuzzi en een modern ingericht vrijstaand vakantiehuis. En dit alles aan de Côte d'Azur. Binnen een kwartier bent u al bij het strand! Het vakantiehuis ligt net even buiten het centrum van Mandelieu-la-Napoule, tussen een aantal andere vrijstaande huizen.

  Het vakantiehuis is zeer comfortabel en smaakvol ingericht met neutrale en frisse kleuren. Op het overdekte (overdekking was nog niet af voor de foto) terras is het prima vertoeven en heeft u zicht op de omheinde, vlakke grastuin.Een ideale plek voor een vakantie aan de Côte d'Azur bij de fraaie golfbanen tussen Mandelieu-la-Napoule en Cannes.

  Mandelieu-la-Napoule ligt net even westelijk van Cannes; u vindt er strand, zee, winkels, terrasjes en restaurantjes in overvloed. U kunt hier terecht voor alle watersporten en voor de huur van zeil- en motorboten in de mooie haven van La Rague. Voor een bezoekje aan de beroemde palmenboulevard of luxueuze jachten van Cannes, hoeft u niet ver te rijden. Maak ook een tochtje naar Nice, Monaco en Monte-Carlo. Breng een bezoekje aan Juan-les-Pins en Antibes. Of aan Grasse, zo'n 15 km van de kust en bekend om zijn parfums.


  Foto's

  Locatie

  Weer voor Mandelieu-La-Napoule

  Powered by Dark Sky