UitstekendBelvilla10

Resort Maastricht 29

Nederland Limburg Maastricht

Resort Maastricht 29

  Resort Maastricht, gelegen binnen de stadsgrenzen van de gelijknamige stad. In dit ruim opgezette resort, op slechts 3 km. van het Vrijthof, het bruisende centrum van Maastricht, vindt u een harmonieuze mix tussen het heden en het verleden. De traditionele architectuur en onmiskenbare stijlelementen aan de buitenkant van de statige villa's zijn een knipoog naar het verleden. Eenmaal binnen wordt u getrakteerd op alle luxe en comfort van deze tijd.

  Resort Maastricht is een dorpje op zich, gelegen aan de golfbaan op een steenworp afstand van de Maas. Het resort bestaat uit twee delen; een deel waar de villa’s staan en het gezellige ‘Wilhelmusplein’ waaraan de diverse type appartementen en een deel van de centrale voorzieningen zijn gelegen. Aan het plein is een restaurant gevestigd ‘Proeflokaal Eten’, gelegen naast ‘Proeflokaal Drinken’. Beide Proeflokalen beschikken over een groot terras met zitjes en parasols waar een hapje en drankje genuttigd kunnen worden. Ook is er een dinerkaart voor de kleintjes. Voor de snackliefhebbers is er een mobiele snackbar aan het plein. En zonder ijs is een vakantie natuurlijk niet compleet. Bij de ijs-truck is Italiaans schepijs verkrijgbaar in alle smaken.

  Er is tevens een overdekt zwembad, minimarkt, diverse speelveldjes met speeltoestellen voor uw kinderen, kinderanimatie (alleen in de zomer) en een fitness studio. Ter plaatse kan er tegen betaling een massage worden geboekt.

  In de omgeving is meer dan voldoende te beleven. Het centrum van Maastricht met het Vrijthof met diverse restaurantjes en gezellige terrasjes, diverse winkels en natuurlijk musea. Zo is er oa. het Bonnefantenmuseum (oude en hedendaagse kunst), Museumkelder Derlon (Romeinse opgravingsresten) en het Natuurhistorisch Museum Maastricht. Ook voor de natuurliefhebbers zijn er voldoende mogelijkheden. Het gebied rondom Maastricht is prima op de fiets te verkennen en er zijn diverse wandelpaden. Een bezoek aan de mergelgrotten van de Sint-Pietersberg is de moeite waard. Er zijn gedurende het jaar diverse festivals en festiviteiten. Van dancefeesten tot de concerten van André Rieu op het Vrijthof en van TEFAF (belangrijkste kunst- en antiekbeurs ter wereld) tot de Amstel Gold Race, Maastricht heeft het allemaal.

  Door de gunstige ligging tov zowel Duitsland als België, behoort een bezoek aan steden als Aken en Luik ook tot de mogelijkheden. Dichterbij huis zijn steden als Valkenburg, Heerlen, Geleen of Sittard goed te bereiken.


  Foto's

  Locatie

  Weer voor Maastricht

  Powered by Dark Sky