UitstekendBelvilla10

Villa Sara

Italië Toscane Lucignano

Villa Sara

  Villa Sara is een typische Toscaans boerderij in de heuvels op 450 meter hoogte. De villa is is geheel gerenoveerd en het is zeer sfeervol en landelijk ingericht. Er liggen cotto tegels op de vloeren en houten balken aan het plafond. Aan de voorkant van het huis zijn veel ramen en daardoor is het heel licht binnen.

  Er is een ruime tuin en een moestuin en verder zijn er olijfbomen en bossen. Vanuit de villa heeft u een prachtig uitzicht over de vallei een meer, heuvels en de Amiata. Het is mogelijk om een 5-persoons kajak te huren voor excursies in het meer.

  Het privézwembad van de villa is verwarmd van april tot oktober en de temperatuur is minimaal 25 graden, dus zelfs in mei kunt u een heerlijke duik in het zwembad nemen. Naast het zwembad is een terras met tuinmeubilair en een barbecue waar u kunt dineren of een aperitiefje kunt drinken.

  Op het omheinde landgoed zijn ezels, leuk voor kinderen om even te gaan kijken.

  De villa ligt midden in de ongerepte natuur, maar het is tegelijkertijd dicht bij de kunstschatten van Toscane en Umbrië. Leuke steden om te bezoeken zijn Cortona, Montepulciano, Montalcino, Siena en Arezzo.

  De huiseigenaar met honden en poezen woont op 50 meter afstand van Villa Sara en geeft u graag leuke tips over de omgeving.


  Foto's

  Locatie

  Weer voor Lucignano

  Powered by Dark Sky