UitstekendBelvilla9,2

Ardennen Landgoed Le Herou

België Luxemburg La Roche-En-Ardenne

 • 65 person
 • 19 hotel
 • wifi
Ardennen Landgoed Le Herou

  In Nisramont La Roche, een plaatsje in 'de Parel van de Belgische Ardennen', treft u dit prachtig gerenoveerde en uitstekend onderhouden landhuis met schitterende ligging.

  U verblijft op een privélandgoed van 80.000m2 midden in een beschermd natuurgebied. Het landhuis biedt plaats aan groepen van maximaal zestig gasten! Door haar zeer rustige en compleet vrije ligging is dit unieke landgoed erg fijn voor familiefeesten, bruiloften en verjaardagen, sportieve weekendjes weg, bedrijfsuitjes, workshops en vakanties. Het landhuis biedt ongekende vergezichten. Vooral vanaf de bijbehorende, dertig meter hoge uitkijktoren geniet u het mooiste uitzicht van de Ardennen!

  Zowel binnen- als buitenshuis is volop vertier te vinden met ondermeer een tafeltennistafel, een heerlijke sauna met bubbelbad en dompelton, een volleyveld met net en verder voor iedereen zijn eigen ruimte voor zijn eigen activiteit. Op aanvraag kan een programma vanaf het landgoed voor u worden samengesteld. Het landgoed is altijd exclusief voor u gereserveerd. U bent verzekerd van een geslaagd verblijf vol natuur, rust of avontuur, ontspanning of inspanning in een uitstekende sfeer met elkaar!

  Bijzonderheden:
  Catering is altijd mogelijk, alhoewel de spectaculaire 17m lange doorzonkeuken uitnodigt om lekker en uitgebreid samen te kokkerellen.


  Foto's

  Locatie

  Weer voor La Roche-En-Ardenne

  Powered by Dark Sky