UitstekendBelvilla10

Ski Chalet Kaltenbach Stumm

Oostenrijk Tirol Kaltenbach

 • 34 person
 • 11 hotel
 • wifi
Ski Chalet Kaltenbach Stumm

  Het luxueuze vakantiehuis Franz Josef vindt u midden in het gezellige en bekende vakantieoord Stumm im Zillertal.
  Het vakantiehuis, dat u alleen bewoont, is opgedeeld in 6 nieuwe, ruime en mooi ingerichte appartementen en nodigt uit tot een ontspannen vakantie. Ideaal voor gezinnen of een vakantie met een vriendengroep.
  Elk appartement beschikt over een gezellige woonkamer met open keuken, waar u alles kunt vinden wat uw hartje begeert. Een comfortabel kook- en eetgedeelte, een tv en een ruime bank garanderen gezelligheid en voldoende ruimte. In de knusse slaapkamers, elk met eigen badkamer en wc, droomt u van uw volgende enerverende vakantiedag. Elk appartement beschikt over een mooi balkon en terras.
  In het soutterain vindt u ontspanning in het ruime wellness- en relaxgedeelte. Daar bevindt zich ook een verwarmde skiruimte voor uw sportuitrusting. Dankzij de centrale ligging van de appartementen vindt u winkels, cafés en restaurants in de directe omgeving. Tegenover het huis bevindt zich een bakkerij voor uw dagelijks verse ontbijt.
  Op slechts enkele meters van het huis stopt de skibus, die u snel en comfortabel naar het nabijgelegen dalstation Hochzillertal/Hochfügen in Kaltenbach, recht tegenover Stumm, brengt.
  Opmerking: Omdat het complex is opgedeeld is in 6 aparte appartementen, is er geen gemeenschappelijke woon- en eetkamer.


  Foto's

  Locatie

  Weer voor Kaltenbach

  Powered by Dark Sky