UitstekendBelvilla10

De Biggenhof

Nederland Noord-Holland Julianadorp

De Biggenhof

  Uw gezellig ingerichte vakantiewoning heeft een moderne open keuken met alle voorzieningen. Via de deur in de woonkamer komt u in de tuin die direct aan het water is gelegen, let wel goed op met kleine kinderen. Voor de visliefhebber schroom niet om uw hengel uit te gooien en wie weet slaat u nog wat aan de haak.

  Via de trap in de gang komt u op de eerste etage waar zich een compleet nieuwe badkamer met douche, toilet en wastafel bevindt. Ook zijn er op de eerste etage twee slaapkamers aanwezig. Een slaapkamer met een 2 persoonsbed en een slaapkamer met 2 enkele bedden.

  Uw vakantiewoning is gelegen in een gezellige woonwijk en daarom een ideale locatie voor gezinnen met kinderen. Het Noord-Hollandse Julianadorp is zeer centraal gelegen. Het strand is op 3 kilometer afstand en u bent binnen enkele minuten met de auto in Den Helder. De boot naar Texel is dus zo gepakt.

  Voor de fietsliefhebber is het hier ook een ideale plek om te vertoeven. Mooie fietspaden die leiden tot mooie plekjes in de omgeving.

  Kortom een gezellige plek om uw vakantie door te brengen.


  Foto's

  Locatie

  Weer voor Julianadorp

  Powered by Dark Sky