UitstekendBelvilla10

Laguna Jesolo Trilo B

Italië Veneto Jesolo

 • 6 person
 • 2 hotel
Laguna Jesolo Trilo B

  Dit leuke appartement bevindt zich op de begane grond van een gerenoveerd vakantiehuis met in totaal vijf woningen. Het ligt aan de lagune van Venetië. De accommodatie is modern ingericht met o.a. satelliet-TV, vaatwas- en wasmachine. De typische lokale uitstraling is bewaard vanwege de stijl van de dak, de openhaard en de stenen vloer. Er is een gezamenlijke tuin met zwembad voor alle gasten.

  De ligging is uniek: rustig maar toch op slechts 10 km. rijden van het mondaine en toeristische Jesolo (stranden, disco's, bars, restaurants, golf etc.). Het huis ligt aan het water van de lagune en het centrum van Venetië is via het water bereikbaar (op 19km. afstand).
  Ideaal dus voor een rustig verblijf, met mogelijkheid voor een strandvakantie in Jesolo, een cultuurvakantie in Venetië, een natuurvakantie (varen in de lagune) en om de rest van deze mooie regio te verkennen: Treviso, Padova, Vicenza.
  Venetië is verder tevens bereikbaar per openbare lijnboot: de stop en ticketverkooppunt is in Punta Sabbione.

  Men kan het bootje van de eigenaar huren (van tevoren aan te vragen, geen vaarbewijs nodig) of een eigen boot meenemen (aanlegplaats vooraf aan te vragen).


  Foto's

  Locatie

  Weer voor Jesolo

  Powered by Dark Sky