Vakantiehuis in Blücherhof

Vakantiehuis in Blücherhof

De Gutsdorf Blücherhof - een district van Klocksin tussen Waren (Müritz) en Teterow, en ongeveer 20 kilometer verderop ligt het natuurpark Nossentiner/ Schwinzerheide. Dus een ideaal vertrekpunt deelstaat Mecklenburg te verkennen tijdens uw vakantie. U kunt hier bijvoorbeeld mooi fietstochten maken met routes tussen de 10 en 70 kilometer.

Teterow ligt in een landschap van glooiende heuvels, groene bossen en prachtige meren - en is een prachtig rustig plaatsje. Waren (Müritz), echter, is de tweede grootste stad in de deelstaat Mecklenburg-Vorpommeren. U kunt bijvoorbeeld een bezoek brengen aan het 'Müritzeum', een groot zoetwater aquarium.

In deze rustige, landelijke idyllische omgeving staat de hostel Blücherhof met de appartementen (DMV228, DMV229, DMV239 en DMV278/288). De appartementen zijn praktisch en en netjes ingericht. Sommige afbeeldingen zijn woon-voorbeelden.
Gemeenschappelijk gebruik (sommige tegen betaling): sauna, biljart, tafeltennis, wasmachine, een grote tuin met zandbak en schommel voor de kleine gasten.
Ter plaatse: Fiets-en rooibootverhuur. Brood en ontbijt op aanvraag. Kinderbed en-stoel op aanvraag. Huisdieren op aanvraag.

DMV228, 239: op de beganegrond
DMV229: op de eerste verdieping
DMV278: op de tweede verdieping, gedeeldelijk met schuin dak
DMV288: op de eerste verdieping met uitzicht op het kasteel

prijs & beschikbaarheid
/10
Beoordeling
Ontvangst
9,7
Ligging
9,3
Schoon
9,2
Comfort
8,8
Algemene indruk
9,3
Prijs/kwaliteit
9,4

Laatste beoordelingen

Foto's van Blücherhof

geen afbeeldingen gevonden