Vakantiehuis in Altefähr/Rügen

Vakantiehuis in Altefähr/Rügen

Of het nu zomer of winter is, dit comfortabele en moderne vakantiehuis in het vakantiehuizen-dorp Sonnengarten op Rügen is ideaal en prachtig. Het strand in Altefähr, ligt direct aan de Strelasund, op loopafstand en ook het privé-terras van het huis nodigt u uit om te zonnebaden. In de winter lokt de moderne infrarood sauna in het huis. De lichte woonkamer kunt u met de hele familie genieten en vanwaar u de prachtige hoeken van het eiland Rügen kunt bekijken.

De haven van Altefähr met zijn unieke uitzicht op de historische oude binnenstad van Stralsund ligt op slechts een korte loopafstand. Als de ondergaande zon het water en de torens in een gouden licht duikt, gaat u zich betoverd voelen. Ook vanuit het strand kunt u de uitzicht over de torenspitsen en indrukwekkende Rügenbrücke genieten. Als u een keer geen zin hebt om te koken, kunt u gaan uiteten in een van de verschillende restaurants of vis snackbars.

De wateren voor de kust Altefähr zijn ideaal voor zeilen en surfen - probeer het maar eens! Midden in de stad is er de mogelijkheid om een aantal opleidingen te boeken op het surf- en zeilschool.

Zelfs zonder een auto is het vakantiehuis dorp Sonnengarten bereikbar: maak alvast de aankomst tot een hoogtepunt en neem een van de veerboten in de haven van Stralsund naar Altefähr. Vanaf het pier zijn het slechts ongeveer 400 meter naar het vakantiehuis. Ook met de trein vanuit Stralsund bereikt u Altefähr binnen een paar minuten. In het dorp is er een fietsverhuur en rond Altefähr zijn er vele goed gemarkeerde fietspaden, bijvoorbeeld, de bekende fietsroute "Rügenrund".

2016 en 2017 bevindt zich het vakantiehuis dorp in de aanbouw, er kunnen dus bouwactiviteiten in het gebied plaats vinden. Tijdens de zomervakantie wordt er niet gebouwd. Meer vakantiehuizen in dit vakantiehuizen-dorp: DMR601-644.

prijs & beschikbaarheid

Foto's van Altefähr/Rügen

geen afbeeldingen gevonden