UitstekendBelvilla9,1

Gruppenhaus Hessen

Duitsland Hessen Eschwege

Gruppenhaus Hessen

  Dit vakantiehuis heeft 14 slaapkamers en is geschikt voor 35 personen, ideaal voor grote groepen vrienden. Gelegen in een natuurgebied met prachtig berglandschap, op 3 km van Eschwege.

  Een kuuroord in het hart van Europa vindt u in de Werra-Meißner-Kreis. Deze ruime woning wordt omringd door weilanden, meren en bossen. De locatie is ideaal voor wandelaars en fietsers. Populaire bestemmingen zijn Meissner, Eisenach Wartburg, Ludwigstein en Hanstein. U kunt gaan raften op de rivier Fulda, kanoën op de rivier Werra, wildpark Germerode bezoeken, de mijn van Abterode bezoeken, Creuzburg met het slot bezoeken en het Thüringer Woud bezoeken.

  In en rond het huis kunt u gebruikmaken van sportfaciliteiten en ontspannen aan het einde van de dag tijdens een barbecue. Voor de kinderen staan er speeltoestellen op het terrein. Bij het huis zijn 10 parkeerplaatsen beschikbaar. Er is WiFi in het huis en er zijn maximaal 3 huisdieren toegestaan.

  BELANGRIJK: De huiseigenaren wonen in hetzelfde pand (omaflat) en vragen om een ??verantwoorde omgang met natuur en energie. Grillen is alleen toegestaan ??in de barbecueruimte. De vuurschaal mag alleen op de barbecue worden gebruikt. Hiervoor moet geschikt hout worden gebruikt, niet het hout dat op het terrein te vinden is.


  Foto's

  Locatie

  Weer voor Eschwege

  Powered by Dark Sky