UitstekendBelvilla9,7

Friese Meren Villa's 2

Nederland Friesland Delfstrahuizen

Friese Meren Villa's 2

  Met haar luxe, rietgedekte Friese Meren Villa's en ligging direct aan het Tjeukemeer heeft het vakantiepark een ongekende uitstraling. Het rustige en ruim opgezette park is een uitstekende plek voor een heerlijk verblijf. Doordat alle villa's aan het water liggen en allemaal over een eigen aanlegsteiger beschikken zijn ze de perfecte uitvalsbasis voor oneindig veel vaarroutes. Alle aaneengesloten vaargebieden maken het mogelijk om vanaf uw villa te varen naar Nationaalpark de Weerribben, het IJsselmeer, de Waddeneilanden en zo'n beetje alles wat ertussen zit.

  Delfstrahuizen, waar de watervilla's gelegen zijn, is een klein Fries dorpje waar u op loopafstand onder andere een supermarkt, enkele cafés, terrasjes en restaurants vindt. Het bruisende havenstadje Lemmer (ca. 11km.) is zeer populair bij watersporters. In de zomer vormen de historische panden en vele terrasjes aan de kade een prachtig decor. Ook Heerenveen (ca. 14km.) en zelfs Leeuwarden (ca. 44km.) -de Culture Hoofdstad van Europa in 2018- zijn zeer goed te bereiken.

  Friesland beleef je het beste met de luxe van de Friese Meren Villa's als startpunt.

  - Een deel van het vakantiepark is in aanbouw waardoor er werkzaamheden kunnen zijn. Men doet er alles aan om het overlast tot het minimum te beperken.


  Foto's

  Locatie

  Weer voor Delfstrahuizen

  Powered by Dark Sky