GoedBelvilla7,8

Ecole

België Luxemburg Deiffelt

 • 50 person
 • 11 hotel
 • wifi
Ecole

  Dit vakantieverblijf is, zoals de naam al doet vermoeden, een oude school. Het huis ligt in een dorpje in de buurt van Vielsalm. De voormalige school is zeer goed ingericht en ideaal voor grote groepen of families die willen verblijven in een gezellig en verzorgd kader. Het huis heeft een grote salon met bar, een lichte eetkamer, een mooi ingerichte keuken, elf kamers en meerdere badkamers of douches. De woning biedt ontspanning in de sauna, de jacuzzi(tegen betaling), onder de zonnebank of rond een biljarttafel of kicker. Op het ingerichte terras en in de tuin met speeltoestellen zal je ongetwijfeld leuke momenten beleven.

  De streek biedt talrijke mogelijkheden voor diverse activiteiten. Denk aan wandel- en fietstochten, skiën (in het seizoen), kajak en vissen.

  ** Verwarmingskosten: 4,10 € per eenheid/meterstand. De meterstand wordt opgenomen bij aankomst en vertrek door de eigenaar **

  Op aanvraag kun je gebruik maken van de bar en bijbehorende biertap. Bij de huiseigenaar kan er een vat van 30L of van 50L besteld worden.


  Foto's

  Locatie

  Weer voor Deiffelt

  Powered by Dark Sky