UitstekendBelvilla9,7

Manoir Gaillut

Frankrijk Occitanie Caupenne-D'armagnac

Manoir Gaillut

  Bijzonder mooi complex in een L-vorm met een grote beschutte tuin voor en achter en een groot privé zwembad. Het geheel omvat een groot herenhuis, diverse recreatieruimtes, en een extra kleinere gite, zodat dit complex uitermate geschikt is voor grote groepen tot wel 20 personen. Ideaal voor diegenen die af en toe ook wat privacy wensen.

  Het statige hoofdhuis omvat 10 slaapkamers en 8 badkamers en daarnaast is er 20 meter verderop een kleiner gasthuis met nog eens 3 slaapkamers en 2 badkamers. Er zijn overal overdekte terrassen en met mooi weer kunt u zelfs de Pyreneeën zien!
  Het complex wordt het gehele jaar door verhuurt, en is buiten het seizoen ook voor weekenden beschikbaar.

  Het geheel bevindt zich midden in de Gers, gekend vanwege zijn gastronomie en vooral de Armagnac. De vele wijnboeren organiseren proeverijen, wat mooi te combineren is met bezoeken aan de vele markten. Er zijn prachtige wandel-en fietspaden, en in de zomermaanden zijn er feesten en festivals die het bezoeken zeker waard zijn!

  De Engelse eigenaars wonen bij het complex, en garanderen u alle privacy, maar helpen u graag op weg met alle mogelijkheden en activiteiten die u als groep kunt ondernemen.


  Foto's

  Locatie

  Weer voor Caupenne-D'armagnac

  Powered by Dark Sky