UitstekendBelvilla9,7

La Petite Maison Maqua 8 Personnes

België Luxemburg Bouillon

La Petite Maison Maqua 8 Personnes

  Op zoek naar een plek om te ontspannen? Voor u met familie of vrienden? Een startpunt voor activiteiten in de buitenlucht? Dit huis in het hart van de Pays de Bouillon is de "ideale plek ...

  Het huis wordt geopend in april 2017.

  Onder een stralende zon, terwijl de kinderen spelen in de omheinde tuin, rustig genieten van een drankje op het terras. Tussen wandelingen en ontdekkingen met de fiets de dagen zullen intens zijn ... Laat de barbecue.
  Par een koude dag van "de herfst of winter, wat beter dan de" sfeer van "een goed vuur niet missen?

  De vallei van de Semois behoudt zijn karakter en originaliteit. Dips in rivieren spectaculaire horizonten, een buitengewone vergadering van de natuur met 'geschiedenis. U kunt genieten van deze giften van de natuur op de fiets, mountainbike of away.

  For verrijken uw verblijf raden wij u, onder andere, een bezoek aan workshop - tabak museum (230 m) naar Bouillon kasteel dat domineert en controleert de omliggende Semois (7 km) tot "animal agri-museum en het park Rochehaut (10 km), de mijne "slate in Alle (13 km), op de boerderij van feeën in Les Hayons (19 km) en de L 'Abbaye d'Orval (40 km) .

  Op ontdekken!


  Foto's

  Locatie

  Weer voor Bouillon

  Powered by Dark Sky