Type Winnetou

Type Winnetou

Dit op een heuvel gelegen vakantiehuis ´Winnetou´ met bijzondere uitstraling en een woonoppervlakte van circa 68 m2 biedt ruimte voor 2 tot 6 personen. Op de begane grond treft u een ruime woonkamer dat is ingericht met een zitgroep met TV (satelliet) een eethoek en een kompleet ingerichte openkeuken met o.a 4 kookplaten, koelkast, electrische oven en koffiezetapparaat. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en toilet. Via een vaststaande houten trap komt u op de bovenverdieping waar op slaapkamer 1 twee éénpersoonsbedden aanwezig zijn en op slaapkamer 2 twee éénpersoonbedden + een slaapkooi met een tweepersoonsmatras waar twee (kleine)personen van hun nachtrust kunnen genieten. Tevens beschikt de woning over een berging. Alle vakantiehuizen zijn individueel,gezellig en verzorgd ingericht en beschikken over een ruim grondstuk met terras, uiteraard met voldoende tuinmeubilair.

Tussen de rivieren Fulda en de Werra op 350 - 410 m hoogte ligt dit volledige vakantiepark gelegen op de zuidhelling van de “Steinkopf“. Het kleine dorpje Ronshausen/Machtlos is een erkent luchtkuuroord, een gunstig bioklimaat zorgt voor een uitstekende milde luchtkwaliteit. Het ruim opgezette autovrije vakantiepark telt 170 vakantiehuisjes en is het hele jaar door een paradijs voor kinderen en een oase voor rust en ontspanning. In en rondom het centrumgebouw bevinden zich prima faciliteiten waaronder de receptie, een overdekt zwembad (14 x 5 m), een sauna, solarium, tafeltennis (binnen & buiten), een eenvoudige indoor speelruimte en een kinderspeelplaats. Verschillende sport- en speelveldjes zijn over het park verdeeld, ook kunt u gebruik maken van een (3 Green-Set)tennisbaan en een grill- cq kampvuurplek. Voor de kinderen worden er (voornamelijk in het hoogseizoen) verschillende uitdagende activiteiten georganiseerd zoals knutsel- en schilderprojecten, ritje trekker door het platteland, barbecue kampvuur met brood op een stok, begeleide wandelingen, fietstochten. Kortom een gezellig vakantiepark in een prachtige omgeving, met vele activiteiten voor alle leeftijdsgroepen.

De energiekosten* worden - naar verbruik - bij vertrek u ter plaatse in rekening gebracht: Elektriciteit: € 0 - 33/kWh Gas : € 3 - 00/m3 * afhankelijk van de actuele tarieven van de energiemarkt

Pool kost 2 euro / dag / persoon

prijs & beschikbaarheid

Foto's van Ronshausen

geen afbeeldingen gevonden