Trilocale Margarita

Trilocale Margarita

In het huis, op de begane grond, kunt u als gast gebruik maken van een brede en elegante woonkamer, ingericht met een modern ingerichte keuken, eigen badkamer met doucheruimte en een whirlpool. Er zijn boven twee tweepersoonsslaapkamers. Alle kamers hebben airconditioning en zijn zorgvuldig ingericht, praktisch en gezellig.†2 dubbele slaapbanken.

Deze villa ligt in Mazara del Vallo, een stad in het zuidwest Sicilie, met een fascinerende combinatie van cultuur, volkskunde, kunst en geschiedenis. Deze mooie kleine villa is vrij recent gebouwd in een unieke natuurlijke omgeving, oorspronkelijk ontworpen voor paren en families die op zoek zijn naar een ontspannen en comfortabele vakantie. Buiten de villa op korte afstand ligt het beroemde strand Tonnaralla, een lang zandstrand met kristal helder water. Bij de villa is een mooi zwembad omgeven door kenmerkende Mediterrane begroeiing en een gezellig ingerichte veranda.

Als u kiest voor deze accommodatie - kunt u als gast gebruik maken - op verzoek - van een welkomsservice op maat - bestaande uit een welkomsmand met typische Siciliaanse gastronomische produkten - gedetailleerde informatie over de omgeving en de toeristische dienstverlening zoals excursies - auto en fietsverhuur - het bereiden van maaltijden en veel meer met mogelijkheden voor het direct boeken tijdens uw verblijf.
Verplichte kosten ter plaatse te betalen:
Eindschoonmaak: 200 euro
Gas / water / elektriciteitsverbruik: 100 euro
kinderstoel op verzoek
strijkplank en strijkbout op† verzoek -
barbecue alleen te gebruiken door de gasten van de villa -
gemeenschappelijke tuin met stoelen en tafel.
Aankomst vanaf 13.00 Vertrek tot 10.00 Als u als gast buiten het afgesproken tijdstip arriveert - neemt u dan contact BungalowNet.

prijs & beschikbaarheid

Foto's van Mazara del Vallo

geen afbeeldingen gevonden