St. Lary Soulan 2p4p

St. Lary Soulan 2p4p

Dit appartement met twee slaapkamers met een oppervlakte van 30-37m2 is geschikt voor vier personen. In de woonkamer staat een tweepersoonsslaapkamer of twee uitschuifbedden, een slaapkamer met een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden, compleet ingerichte keukenhoek met twee of vier elektrische kookplaten, koelkast, afwasmachine, combi magnetron. De meeste appartementen hebben een balkon, Er is een badkamer met bad of douche en toilet.

Dit zonnige vakantieverblijf ligt in het ski-en zomer vakantieoord Saint Lary Soulain, omringd door de hoge toppen van de Pyreneeën, vlakbij de Spaanse grens. Het vakantiehuis beschikt over 102 lichte en elegant ingerichte luxe appartementen verdeeld over 3 verdiepingen, elk met een balkon of terras. U vindt er een receptie met gratis WiFi, een verwarmd binnenzwembad (10.5mx 6.5m, open van 11 uur tot 19 uur). Afhankelijk van de beschikbaarheid, kunt u gratis een baby-set (bedje en kinderstoel) reserveren en tegen een extra vergoeding kunt u een linnenpakket (1 beddengoed pakket + 1 badhanddoek), linnengoed, handdoeken, een TV / DVD-speler huren, eindschoonmaak boeken en / of gebruik maken van de parkeerplaats.

Aanvullende diensten (beddengoed - handdoeken - tv-huur - (eind) schoonmaak en / of garage) zijn ter plaatse te betalen. U kunt gratis een baby-set (bedje en kinderstoel) reserveren - indien beschikbaar. Een borg van € 260 dient bij aankomst betaald te worden. Het zal worden geretourneerd binnen 15 dagen na vertrek - na aftrek van eventuele herstelbetalingen voor schade of extra schoonmaakkosten.
Tijdens het zomerseizoen - betaalt u verplicht het gebruik van water en elektricitietin op locatie.
Huisdieren zijn toegestaan tegen € 25 / huisdier / week.
Wilt u een bepaalde accommodatie (ligging - interieur of dergelijk) dan dient u dit door te geven bij de reservering. De kosten bedragen hiervoor 60 euro. Indien u uw voorkeur doorgeeft zonder betaling dan is het geen garantie dat er gehoor kan worden gegeven aan uw wensen. Uw accommodatie dient netjes te worden achtergelaten met de meubels op de juiste plaats. Indien uw accommodatie niet schoon is achtergelaten worden er schoonmaakkosten ingehouden op de borg. Het is verboden om objecten of materialen weg te spoelen die de afvoer van toilet - keuken of badkamer kunnen verstoppen. Eventuele gemaakte kosten voor het repareren van de afvoer bij een verstopping door objecten of materialen worden in rekening gebracht aan de huurder. Eventuele terrasmeubels dienen - wanneer u niet aanwezig bent - binnen te worden gezet. Er wordt 15-50 euro in rekening gebracht indien u een sleutel verliest. U wordt geacht de regels van de accommodatie te respecteren. Indien u een klacht heeft met betrekking tot de accommodatie dient u zich ter plaatse te melden bij de receptie. Wordt de klacht niet ter plaatse afgehandeld dan dient u bij thuiskomst Tour Operator dit direct doch uiterlijk 7 dagen na terugkomst schriftelijk mededelen. Tour Operator stuurt de klacht door naar de betreffende organisatie waar de klacht verder zal worden behandeld. Aan de getoonde foto's kunnen geen rechten worden ontleend.

prijs & beschikbaarheid

Foto's van Saint Lary Soulan

geen afbeeldingen gevonden