St Jean de Monts 3p 4 Le Domaine

St Jean de Monts 3p 4 Le Domaine

Deze mooie villa met drie kamers heeft een oppervlakte van 75m2, geschikt voor vier personen. Het bestaat uit een ruime woonkamer met balkenplafond, keuken met afwasmachine, oven, elektrisch fornuis, koelkast met vriesvak, slaapkamer met een tweepersoonsbed, slaapkamer met dubbele bedden, badkamer met bad en aparte toilet. Elke villa voorziet in een mooie geplaveid terras met een prachtig uitzicht over het mooie zwembad in een afgebakende tuin. Houdt er rekening mee dat de foto's en beschrijving van het interieur van de accommodatie een indicatie zijn.

Dit mooie complex van ruime en comfortabele villa's ligt in het zuiden van Saint Jean de Monts, 2500m vanaf de zandstranden en minder dan 2km van winkels, nationaalpark en genieten van een groen park van 6,5ha. Alle villa's zijn voorzien van een eigen buitenzwembad omgeven door een geplaveid terrras en een eigen terras. De zwembaden kunnen op verzoek verwarmd worden, tegen extra kosten, sommigen met een verplaatsbaar dak-bedekking. Bij het complex vindt u als gebruiker een aangrenzende garage bij elke villa.

Wat u leuk vindt; - individuele villa's met betegeld terras en eigen tuin - - eigen buitenzwembad - verwarmd op verzoek tegen extra kosten - sommige met een beweegbaar dak of bedekking - - aangrenzende garage bij elke villa. U betaalt op locatie; de borg en de toeristenbelasting per persoon per dag. De borg is 750 euro te betalen op locatie en u krijgt het terug binnen vijftien dagen na vertrek met aftrek van reparaties van schade of extra schoonmaakkosten. Gebruik van water en elektriciteit is niet bij de prijs inbegrepen. Deze zijn verplicht - u betaalt deze op locatie gebaseerd op de meter gelezen bij aankomst en vertrek. Als u een voorkeur heeft voor locatie - interieur - geeft u dit aan bij het reserveren. Dekosten voor speciale verzoeken kosten 120 euro. Als uw voorkeursreservering niet wordt ondersteund met de extra betaling - heeft u geen garantie dat uw wensen gehonoreerd worden. Huisdieren worden niet toegelaten. U kunt  extra diensten on line reserveren - deze betaalt u bij aankomst op locatie.  Nadere informatie over de extra diensten; een babypakket met een babybed en kinderstoel.

prijs & beschikbaarheid

Foto's van Saint Jean de Monts

geen afbeeldingen gevonden