Sonnenspitze

Sonnenspitze

Catered chalet Fiss Serfaus Ladis

Skichalet Sonnenspitze ligt te pronken in het gezellige, mooie en authentieke Fiss.

Waanzinnig uitzicht over de bergtoppen

En de naam van het chalet is niet toevallig gekozen, want aan de eettafel heb je bij het ontbijt een waanzinnig uitzicht over bergtoppen, besneeuwde dennebomen en de omliggende chalets.

Vanuit de woonkamer met z’n aangrenzende grote en heerlijk zonnige terras kijk je bij het krieken van de dag met een lekkere kop koffie uit op de imposante Kaunertaler Gletscher en het Oberinntal.

Prachtig en comfortabel skichalet

Na een stevige dag in de sneeuw is het in dit wintersportchalet heerlijk genieten in de living met lekkere sofa’s, een flatscreen tv, dvd-speler, een docking station voor  je iPod/iPad/iPhone waarna je in de aparte gezellige eetruimte aan tafel kunt schuiven voor je driegangendiner.

De leefruimtes zijn met veel glas omringd waardoor het zonnig en licht is en vanwaaruit je ook een prachtig vergezicht hebt. Naast de living, separate eetruimte is er ook nog een ander apart gezellig zitje. Hierdoor ondermeer ideaal voor gezinnen met kinderen, waar ze relaxed een spelletje kunnen spelen, gamen en wat al niet meer.

Het comfortabele skichalet is ruim van opzet en is modern in combinatie met de typische Oostenrijkse charme. Het heeft een frisse uitstraling en je voelt je er meteen thuis. Genieten van een skivakantie was nog nooit zo makkelijk. Bijna alle slaapkamers zijn voorzien van een eigen bad/douche en toilet en een eigen terras/balkon.

Binnen een paar minuten in het dorpscentrum

Bij het skichalet start een breed wandelpad dat voert over het zonneplateau en met een kleine 500 meter ben je in het dorpscentrum. Ben je niet zo’n wandelaar… geeft helemaal niets, want op 20 meter gaat de gratis skibus. Na de laatste afdaling kun je gaan borrelen in de gezellige en populaire après-ski bar onderaan de piste en ben je zo weer terug in je chalet. Om slepen met ski’s en schoenen te voorkomen kan je ze in een depot zetten bij de lift, maar er is ook een ruimte in het chalet hiervoor.

Populair bij Nederlanders

Onze gasten weten dit skichalet in dit bij Nederlanders zeer populaire dorp zeer te waarderen. Geen drukke weg voor je neus met een hoop herrie, maar rust en ruimte. Én wil je de onweerstaanbare Gemütlichkeit opzoeken, dan ben je daar in no-time.

Catered chalets in Fiss, Serfaus en Ladis is een samenspel van een juweel van een skigebied met de ontspannen gezellige Oostenrijkse sfeer waarbij je helemaal verzorgd wordt in jouw eigen chalet.

prijs & beschikbaarheid

Foto's van Fiss Serfaus Ladis

geen afbeeldingen gevonden