Sigean 3p 4p + 1child Up to 12 Years Old

Sigean 3p 4p + 1child Up to 12 Years Old

Het drie kamer appartement/paviljoen is voor maximaal vier volwassenen en een kind onder 10 jaar. Het beslaat een oppervlakte van 28 m2. U vindt er een woonkamer met daarin een bedbank voor één kind onder 12 jaar, een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een andere slaapkamer met een stapelbed of met een eenpersoonsbed en een uitschuifbaar bed. De keukenhoek heeft een magnetron, elektrisch koffiezetapparaat, elektrische kookplaten en een ijskast. Tevens vindt u er een badkamer met een douche en wastafel. Het toilet is in een aparte ruimte. De vakantiewoning is voorzien van een ventilator en heeft een terras met tuinmeubilair. Dankzij een pergola wordt het terras beschaduwd. Een babypakket met babybed, badje en kinderstoel is gratis op aanvraag bij te reserveren. De vakantiewoning is voorzien van kussens en dekens. U kunt tegen meerpijs een lakenpakket reserveren en een eindschoonmaak regelen. U handelt dit verder er plaatse af. Huisdieren worden, mits gereserveerd en tegen betaling toegestaan.
Houd er rekening mee dat de inrichting van de accommodatie kan afwijken van de foto's.

Badkamerpakket:
- badhanddoek
- kleine handdoek
- badmat
- glas
Prijs: 7,50 euro / persoon

Comfort Plus Pakket:
- opgemaakte bedden bij aankomst
- badkamerpakket
- eindschoonmaak
* Wanneer u het comfort plus pakket wilt boeken is het verplicht om deze voor alle personen af te nemen. Bij een verblijf van 2 weken of meer, worden bedlinnen en handdoeken eenmaal halverwege uw verblijf verschoond (bedden worden niet opnieuw opgemaakt).
Prijs: 30 euro / persoon

Tussen de Middellandse Zee en lagunes ligt de plaats Sigean. Op 300 m. afstand van deze plaats bevindt zich het vakantiedorp “La Noria”. Dit vakantiedorp is gelegen in een park van 2 ha. en bestaat uit 43 paviljoens met een beschut terras dankzij een pergola. Op het vakantiepark vindt u een leeshoek, een TV ruimte, spelletjesruimte met tafeltennis en tafelvoetbal, sportterreinen voor volleybal, voetbal, badminton en jeu de boules, tennis (materiaal is te lenen), barbeque, gratis WIFI ruimte, wasserette en een parkeerplaats. In de periode van begin april tot eind september is het zwembad geopend met daarbij in de periode van juli tot half september een kinderbad. Voor de kinderen zijn er verschillende kinder - en jeugdclubs variërend in de leeftijd van 3 tot 14 jaar. Tevens is er voor de ouders animatie in de vorm van excursies en avondanimatie. De winkels bevinden zich op 300 m. afstand. Huisdieren worden, mits gereserveerd en tegen betaling toegestaan.

Houdt u er rekening mee dat het weekend voor twee of drie nachten - de midweek van vier nachten en de speciaal arrangement alleen beschikbaar zijn op aanvraag. Wanneer u een reservering wenst te maken voor één van bovenstaande periodes - neemt u dan eerst alstublieft contact op met Tour Operator zodat de beschikbaarheid gecontroleerd kan worden bij de eigenaar.
Dit vakantiepark is open van half april tot begin november. Aanvullende diensten zoals eindschoonmaak - bedlinnen en badkamerpakket kunt u reserveren tijdens het boeken van de accommodatie en bij aankomst kunt u betalen. Een babypakket is beschikbaar op verzoek zonder extra bijdrage. Huisdieren zijn toegestaan voor 4.80 euro per dag mits aangemeld tijdens de reservering en in het bezit van een geldig vaccinatiebewijs wat u moet laten zien bij aankomst. Huisdieren die als gevaarlijk bekend staan zoals honden in de categorie 1 en 2 en dieren wat geen huisdieren zijn worden niet toegelaten. Tegen een extra vergoeding kunt u een televisie huren of gebruik maken van de wasserette. Er is een buitenzwembad en een kinderbed geopend van 15/06-15/09/2013. U dient toeristenbelasting te betalen bij aankomst - 40 eurocent per nacht - per persoon in juni - mei en september; 75 eurocent per nacht - per persoon in juli en augustus.

Wanneer u het comfort plus pakket wilt boeken is het verplicht om deze voor alle personen af te nemen. Bij een verblijf van 2 weken of meer - worden bedlinnen en handdoeken eenmaal halverwege uw verblijf verschoond (bedden worden niet opnieuw opgemaakt).

prijs & beschikbaarheid

Foto's van Sigean

geen afbeeldingen gevonden