Semur en Auxois 3p 4p Le Lac

Semur en Auxois 3p 4p Le Lac

Dit vakantieappartement met drie kamers heeft een oppervlakte van 30 m2 en is geschikt voor vier personen. Het heeft een eetgedeelte, twee slaapkamers, een keuken, een badkamer, toilet en terras. De eerste slaapkamer heeft een tweepersoonsbed, de tweede twee eenpersoonsbedden. De keuken heeft elektrische kookplaten, een koelkast, mini-oven, koffiezetapparaat. De badkamer heeft een douche en wastafel. De vakantiewoning is voorzien van kussens en dekens. Tegen betaling kunt u bedlinnen bijboeken, een comfort plus pakket en eindschoonmaak. Extra pakketten dient u te betalen bij aankomst. Het is niet mogelijk bij dit type appartement om een kinderbed bij te zetten. Houd er rekening mee dat de inrichting van de accommodatie kan afwijken van de foto's.

Badkamerpakket:
- badhanddoek
- kleine handdoek
- badmat
- glas
Prijs: 7,50 euro / persoon

Comfort Plus Pakket:
- opgemaakte bedden bij aankomst
- badkamerpakket
- eindschoonmaak
* Wanneer u het comfort plus pakket wilt boeken is het verplicht om deze voor alle personen af te nemen. Bij een verblijf van 2 weken of meer, worden bedlinnen en handdoeken eenmaal halverwege uw verblijf verschoond (bedden worden niet opnieuw opgemaakt).
Prijs: 30 euro / persoon

Midden in een bos, 7 km ten zuiden van de middeleeuwse stad Semur-en-Auxois ligt het vakantiepark “le Lac et la Roncière” . Het vakantiepark bestaat uit 65 paviljoens gesitueerd op de begane grond. U vindt er een bibliotheek, TV ruimte, tafeltennis, tafelvoetbal, sportterrein voor voetbal, volleybal en basketbal, tennis, speeltuin, bar, restaurant, wasserette, barbecue en parkerplaats. Tevens is er een overdekt verwarmd binnenzwembad met een fitnessruimte en sauna aanwezig. Het verwarmde buitenzwembad is geopend van half juni tot half september. Het restaurant serveert verschillende maaltijden in de vorm van regionale specialiteiten, themamaaltijden en dagmenu's. Op het park kunt u tevens maaltijden afhalen en is het mogelijk brood te kopen. Tegen betaling kunt u reserveren voor bedlinnen, een badkamerpakket, een comfort plus pakket en/of eindschoonmaak. U kunt gratis op aanvraag een babykit reserveren (bedje, badje, stoelverhoger). De pakketten handelt u verder ter plaatse af. Voor de kinderen zijn er kinder/jeugdclubs afhankelijk van de leeftijd variërend van 3 tot 17 jaar. Tevens wordt er voor de volwassenen ook animatie georganiseerd zowel overdag als 's avonds. De winkels vindt u 7 km verderop.

Houdt u er rekening mee dat het weekend voor twee of drie nachten - de midweek van vier nachten en de speciaal arrangement alleen beschikbaar zijn op aanvraag. Wanneer u een reservering wenst te maken voor één van bovenstaande periodes - neemt u dan eerst alstublieft contact op met Tour Operator zodat de beschikbaarheid gecontroleerd kan worden bij de eigenaar.

Dit vakantiepark is open van eind maart tot het begin van november. Extra diensten zoals eindschoonmaak - bedlinnen - badkamerpakket kunt u reserveren tijdens het boeken van uw accommodatie en betalen bij aankomst. Er is een gratis babypakket beschikbaar op aanvraag - in dit type accommodatie kunt u geen kinderbed bijplaatsen. Er is een verwarmd binnenzwembad geopend van 15/06-15/09/2013 en een kinderzwembad. Huisdieren worden toegestaan mits buiten de schoolvakanties tegen een vergoeding van 4.90 euro per dag mits aangemeld tijdens de reservering en in het bezit van een geldig vaccinatiebewijs wat u moet laten zien bij aankomst. Huisdieren die als gevaarlijk bekend staan zoals honden in categorie 1 en 2 en dieren wat geen huisdieren zijn worden niet toegelaten.
Houdt u er rekening mee dat de huisdiren niet toegestaan zijn tijdens de Franse schoolvakanties:
- Winter vakantie: van 6 februari tot 6 maart 2016
- Voorjaarsvakantie: van 2 april tot 1 mei 2016
- Zomervakantie: van 2 juli tot 31 augustus 2016
- Herstvakantie: van 19 oktober tot 2 november 2016Wanneer u het comfort plus pakket wilt boeken is het verplicht om deze voor alle personen af te nemen. Bij een verblijf van 2 weken of meer - worden bedlinnen en handdoeken eenmaal halverwege uw verblijf verschoond (bedden worden niet opnieuw opgemaakt).

prijs & beschikbaarheid

Foto's van Semur en Auxois

geen afbeeldingen gevonden