Residentie Acapulco 6b

Residentie Acapulco 6b

Leuk en mooi ingericht appartement direct aan de kust van Oostende. Door de ronding die het appartement heeft en de ligging op de 6e etage, is er een fantastisch panorama uitzicht over de boulevard, het zandstrand en de golvende zee om van te genieten. Er is in het complex een lift aanwezig. Wilt u voor het complex parkeren, houdt u dan rekening met extra kosten. In de directe omgeving van uw appartement zijn diverse voorzieningen voorhanden zoals fietsverhuur. Smakelijke restaurants voor onder andere overheerlijke visgerechten en gezellige winkels zijn allemaal binnen loopafstand van uw appartement.Oostende mag dan niet zoveel inwoners hebben, maar het is een levendige stad op slechts 35 km van de Nederlandse grens. Oostende heeft een zeer groot casino in de Kursaal en natuurlijk diverse viskraampjes die in een kustplaats natuurlijk niet mogen ontbreken.

Ook aan attracties of bezienswaardigheden ontbreekt het niet in Oostende. Er zijn twee museumschepen (Amandine en het Mercator Zeilschip), een fort (Napoleon) en diverse gebouwen zoals de Onze Lieve Vrouw ter Duinenkerk of de Sint Petrus en Pauluskerk. Voor een bioscoop bezoek in de directe omgeving, krijgt u vast de kinderen mee. Natuurlijk kunt u de kids ook meenemen naar Plopsaland in De Panne op enkele kilometers van Oostende.


In de omgeving, iets landinwaarts, kunt u de prachtige steden Brugge, Gent en Kortrijk bezoeken. Bent u een liefhebber van het Afro Caribbean Festival (Bredene), dat ieder jaar in augustus is, dan kunt u dit appartement zeker als uitvalsbasis gebruiken. Geniet u in dit appartement van een schitterend uitzicht en het brede strand op slechts enkele meters van het complex.

prijs & beschikbaarheid

Foto's van Oostende

geen afbeeldingen gevonden