Res. de Eese-Castle

Res. de Eese-Castle

Dit kasteel bestaat uit drie kasteeldelen de 'Ridderzaal' en twee slaapburchten. Wanneer u wilt eten kunt u dit namelijk in de Ridder-zaal doen, waar u kunt gaan zitten aan de lange Franse wijntafel. De keuken beschikt ook nog over een Amerikaanse koelkast met ijsblokjes, zodat u heerlijk koude drankjeskunt drinken..


's Nachts kunt u vorstelijk overnachten in één van de slaapvertrekken. 6 slaapkamers zijn bedstede.

Het geheim van een goede nachtrust: De aparte slaapburchten! Deze hebben het grote voordeel dat u zonder enige vorm van lawaai uit de Ridderzaal kan slapen.
Residence De Eese is van oorsprong een oud landgoed, wat nog steeds te zien is aan de eeuwenoude beukenpartijen. Het koetshuis waar men vroeger tol moest betalen na de verharding van de Bultweg in 1871 staat er nog. De bosvijver op het terrein is 140 jaar geleden gegraven. De grond die toen vrij kwam is bepalend geweest voor de hele omgeving, vandaar de plaatsnaam De Bult. Residence De Eese is een veelzijdig en prachtig bospark. U wordt hier gastvrij ontvangen. Het vakantiepark is voor jong en oud en daarnaast ook zeer geschikt voor mindervaliden. De omgeving is perfect voor natuurliefhebbers. De mogelijkheden zijn eindeloos.

prijs & beschikbaarheid

Foto's van Steenwijk-De Bult

geen afbeeldingen gevonden