Premium Eden 4p

Premium Eden 4p

Deze Eden Premium Cottage is vol ruimte en licht. Het staat in een natuurlijke omgeving die u als het ware naar binnen kunt halen met de grote schuifdeur. De Eden Premium is extra luxe en modern ingericht. In de woonkamer zijn een open haard, een flatscreen-tv en een mini HiFi-set met CD-speler of Home Cinemaset met DVD-speler. De open keuken is compleet ingericht met vaatwasser, koffiezetmachine en keukenpakket.

Bij aankomst zijn uw bedden voor u opgemaakt, en er is een tweede TV in de slaapkamer. U slaapt op een comfortabel bed, en beschikt over een luxe badkamer met bubbelbad, haardroger en toilet. Er zijn ook een kinderbed, -box en -stoel voor de kleine gasten.

Buiten kun u heerlijk zitten op uw privéterras met tuinmeubilair.

De cottages van dit type kunnen qua voorzieningen soms verschillend.

Het is een prima cottage voor een prima prijs, want dit is allemaal bij uw prijs inbegrepen: bedlinnen, keukenpakket, tropisch zwemparadijs Aqua Mundo, entertainment in de Market Dome, veel kinderactiviteiten, avondvullend entertainment en kinderanimatie, de eindschoonmaak van uw cottage en het gebruik van water en elektriciteit. Kortom: een Eden Premium Cottage betekent een extra luxe afwerking en groot gemak onder één dak.

In harmonie met dier en moeder natuur. Dompel u onder in de adembenemende omgeving en verken dobberend in een kano of op een Segway de natuurpracht van het park. Zoveel leuks te doen, geen tijd te verliezen. Maak een bijzondere reis door de tijd in themapark Futuroscope. Of ga terug in de tijd met een bezoek aan de eeuwenoude kastelen van het Loiredal en Vienne.

Vergeet trouwens niet kennis te maken met de dierenbewoners van het 'Coeur Animalier'. Spot de razendsnelle fretjes en groet familie wasbeer. Zijn dat herten met die grote geweien? Oog in oog met de natuur. Zo bijzonder.

Gigantische aquariums met tropische vissen, in alle kleuren van de regenboog. Zo mooi! De Aqua Mundo is écht een wondere waterwereld. De twee Water Playhouses met de giga omkiepende wateremmers zorgen voor dubbel zoveel waterpret. Dan de hoogste tijd voor een rustgevende massage in de grote Deep Nature Spa. Van top tot teen, volledige ontspanning.

Shoppen, een drankje en een hapje in de tropische Market Dome? Goed idee! Neerploffen op de bank in uw luxe cottage met moderne inrichting kan natuurlijk ook. Het lijkt wel een droom.
Le Bois aux Daims; weer helemaal terug in de natuur. Weer helemaal uzelf.

Bij de huur van elke cottage is het volgende inbegrepen:(daar waar cottage genoemd wordt - geldt ook: appartement - hotelappartement - hotelkamer - hotelsuite - woonboot en/of boomhuis): toegang tot de Aqua Mundo (exclusief sauna - Turks stoombad - hydrojet - snelbruiner - zonnebank en Flow Rider) -   BTW volgens de richtlijnen van de BTW-administratie van het land van bestemming. Eindschoonmaak en energiekosten.  Gebruik van televisie (met filmkanaal). Niet inbegrepen zijn onder andere: Toeristenbelasting en heffingen - reserveringskosten - bij de (eind)schoonmaak is niet inbegrepen: de afwas doen - bedden afhalen en eventueel gehuurd beddengoed en handdoeken verzamelen - afval in vuilniszak doen en in container deponeren. Voor All Inclusive boekingen gelden afwijkende voorwaarden. De prijzen van de cottagehuur van de Original Comfort Cottages en Eden Comfort Cottages zijn exclusief de verplichte dekbedpakketten. De dekbedpakketten worden additioneel in rekening gebracht aan het tarief van € 7 - 25 per persoon. \ Huisdierentoeslag per huisdier is € 24 - 5 per week en € 16 - 5 per midweek-weekend. ( dieren zijn echter niet toegelaten in het hotel of op de appartementen).

DrieDubbelVroegboekvoordeel : Vroege boekers beleven en besparen meer!
- vroegboekkorting van 20% voor reserveringen die minst 6 maanden voor aankomst gemaakt worden.
- vroegboekkorting van 15% voor reserveringen tussen 4 en 6 maanden voor aankomst gemaakt worden.
- vroegboekkorting van 10% voor reserveringen die tussen de 2 en 4 maanden voor aankomst gemaakt worden.
- 20% korting als tenminste 1 kind jonger is dan 12 jaar bij aankomst of tenminste 1 persoon ouder is als 55 bij aankomst (mits er geen Last Minute korting beschikbaar is) . Deze korting geldt niet tijdens de Schoolvakanties en Feestdagen. 
Kortingen zijn niet combineerbaar!

Boekingen met aankomst binnen 7 dagen zijn uitlsuitend op aanvraag. Hiervoor dient u contact met ons op te nemen.

Aankomstprocedure:
U mag vanaf 15.00 uur in de cottage. Vanaf 10.00 uur kan er gebruik gemaakt worden van alle faciliteiten in het park - tenzij voorafgaand aan uw verblijf sprake is van een tijdelijke parksluiting. Op de dag van vertrek dient u de cottage vóór 10.00 uur te verlaten - dit in verband met de schoonmaak van de cottage.
U kunt nog de hele dag gebruikmaken van alle faciliteiten in het park - tenzij aansluitend aan uw verblijf een tijdelijke parksluiting plaatsvindt.

prijs & beschikbaarheid

Foto's van Morton

geen afbeeldingen gevonden