Odalys Vaujany s 2/3 Dôme Des Rousses

Odalys Vaujany s 2/3 Dôme Des Rousses

Al de appartementen, met modellen als een studio voor 2-3 personen tot een vierkamer  duplex appartement voor 7-8 personen zijn compleet ingericht; keukenhoek met magnetron, grill, afwasmachine, badkamer en aparte toilet of doucheruimte met toilet in de studio appartementen, televisie met aanvullingen en een balkon.  
Alle appartementen hebben een balkon en telefoon en liggen op het zuiden en zuidoosten met een schitterend  uitzicht over de bergen.  

Studio voor 2-3 personen met een oppervlakte van 22,5m2;
woonkamer met een tweepersoonsuitschuifbed en een eenpersoonsbed
ingerichte keukenhoek met twee elektrische kookplaten, afwasmachine, magnetron met grill en koelkast     douche en toilet   

*3 studios zijn ingericht voor mindervalide personen, met een douche op de begane grond,  vouwstoel, handvaten en een talud  om bij het appartement te komen evenals bij het balkon en het uitschuifbed.

Vanaf deze accommodatie is een beperkt aantal eenheden die toegankelijk zijn voor de rolstoelen en aanpassingen hebben in het huis voor mindervalide personen.
Neem contact met ons op over de aanpassingen of deze aansluiten bij wat u nodig heeft. U kunt deze met voorkeur boeken gebaseerd op beschikbaarheid.

De residentie staat in het hart van het dorp Vaujany, slechts 500m van de kabelbaan, 10m van de winkels en restaurants en op 10 minuten loopafstand van het sportcentrum. Het bestaat uit 31 appartementen op het zuiden en zuidoosten. U heeft een schitterend uitzicht over de Alpes du Dauphine. De appartementen zijn verdeeld over vijf verdiepingen en slechts drie verdiepingen zijn te bereiken met de lift. Er is een salon bij de receptie en een gratis gemeentelijke parkeerplaats met directe toegang tot de residentie met lift. Tegen een extra vergoeding kunt u kiezen voor de volgende diensten; bijboeken van bedlinnen verschoning, handdoekenset, kinderpakket, televisie en eindschoonmaak.

Aanvullende diensten zijn het bijboeken van een babypakket - handoekenset - bedlinnen verschoning - televisie en eindschoonmaak - allen te betalen op locatie. De borg van 300 euro bestaat uit twee betalingen voor het appartement en voor de schoonmaak. Deze betaalt u bij aankomst en deze krijgt u terug op de dag van vertrek na de inventarisatie of het wordt opgestuurd met de post. De toeristenbelasting betaalt u op locatie. Huisdieren zijn toegestaan voor 50 euro per verblijf. Honden moet altijd aangelijnd zijn op de residentie. Odalys cliënten betalen een aantrekkelijk tarief voor het zwembad van het resort. De kinderen moeten in het bezit van een gezondheidsverklaring en een medisch certificaat om deel te kunnen nemen aan de clubactiviteiten.
Let op: alle extra diensten die ter betaling ter plaatse zijn kunnen onverhoopt zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Alle verstrekte informatie is bedoeld om informatief en algemeen te zijn. Wij zijn niet aansprakelijk indien dergelijke wijzigingen onverhoopt optreden.

prijs & beschikbaarheid

Foto's van Vaujany

geen afbeeldingen gevonden