Odalys Valmeinier Sc4 Ours Blanc

Odalys Valmeinier Sc4 Ours Blanc

Deze studio is geschikt voor 4 personen en heeft een oppervlakte van ongeveer 28 m2. Het is voorzien van een eet/woonkamer met een uitschuifbaar bed voor 2 personen en een slaapcabine uitgerust met stapelbed. De accommodatie beschikt eveneens over een volledig uitgeruste keuken met koelkast, elektrische kookplaten, koffiemachine, afwasmachine en magnetron (of oven/grill); en een badkamer met een ligbad of douche plus toilet (apart in sommige studios). Talrijke extra diensten zijn ter beschikking. Betaling voor deze extra diensten gebeurt ter plaatse.
Houd er rekening mee dat de inrichting van de accommodatie kan afwijken van de foto's.
Van deze woning zijn een beperkt aantal units aanwezig die rolstoeltoegankelijk zijn en/of aanpassingen hebben voor minder validen. Neemt u contact met ons op voor de exacte aanpassingen en of deze aansluiten bij uw behoeften. U kunt deze voorkeur op aanvraag reserveren op basis van beschikbaarheid.

Valmeinier is echt gezegend door de natuur: gelegen op een hoogte tussen 1500 en 1800 meter en vlakbij twee nationale parken - die van Ecrins en Vanoise. Met zijn authentieke dorpjes maar ook moderne oorden met veel sportmogelijkheden en vrije tijdsmogelijkheden, is Valmeinier een echte schat. De zonnige badplaats met perfecte sneeuw Valmeinier 1800 biedt huizen aan aan de voet van het skigebied. De residentie, die perfect past in de architectonische omgeving, is gelegen in het centrum en telt 62 appartementen. U kunt beschikken over volgende voorzieningen: betalend internet en gratis parking.

Gratis parking - betalend internet en betalende bijarttafel zijn ter beschikking. Bedlinen is voorzien - u kan uw bedlinen omruilen tegen een kost van 11.00 euro per set. U kunt een TV - babyuitrusting - handdoekenset en/of eindschoonmaak huren mits extra vergoeding. Strijkijzer - haardroger - boeken en spelletjes kunnen geleend worden. Ieder appartement beschikt over een ski locker en stofzuiger. Er is ook een telefooncel - werkend met kaart. Huisdieren zijn toegestaan op voorwaarde dat zij aan een leiband worden gehouden en mits betaling van een extra toeslag. Waarborg en toeristenbelastingen dienen te worden betaald bij aankomst. De waarborg van 300 euro zal worden terugbetaald op de dag van vertrek of per post binnen 8 dagen na vertrek.
Let op: alle extra diensten die ter betaling ter plaatse zijn kunnen onverhoopt zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Alle verstrekte informatie is bedoeld om informatief en algemeen te zijn. Wij zijn niet aansprakelijk indien dergelijke wijzigingen onverhoopt optreden.

prijs & beschikbaarheid

Foto's van Valmeinier

geen afbeeldingen gevonden