Odalys Valmeinier 2p 5 Ours Blanc

Odalys Valmeinier 2p 5 Ours Blanc

Dit appartement met 2 kamers is geschikt voor 5 personen en heeft een oppervlakte van ongeveer 33m2. Het beschikt over een woon / eetkamer met een slaapbank voor 1 persoon, een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een slaapcabine of een kamer ingericht met een stapelbed.
De accommodatie beschikt ook over een volledig ingerichte kitchenette met koelkast, elektrische kookplaten, koffiezetapparaat, vaatwasser en mini-oven, een badkamer en een apart toilet. Een aantal extra diensten zijn ook tot uw beschikking. Betaling van de extra services dient ter plaatse te worden voldaan.
Houd er rekening mee dat de inrichting van de accommodatie kan afwijken van de foto's.

Valmeinier is echt gezegend door de natuur: gelegen op een hoogte tussen 1500 en 1800 meter en vlakbij twee nationale parken - die van Ecrins en Vanoise. Met zijn authentieke dorpjes maar ook moderne oorden met veel sportmogelijkheden en vrije tijdsmogelijkheden, is Valmeinier een echte schat. De zonnige badplaats met perfecte sneeuw Valmeinier 1800 biedt huizen aan aan de voet van het skigebied. De residentie, die perfect past in de architectonische omgeving, is gelegen in het centrum en telt 62 appartementen. U kunt beschikken over volgende voorzieningen: betalend internet en gratis parking.

Gratis parking - betalend internet en betalende bijarttafel zijn ter beschikking. Bedlinen is voorzien - u kan uw bedlinen omruilen tegen een kost van 11.00 euro per set. U kunt een TV - babyuitrusting - handdoekenset en/of eindschoonmaak huren mits extra vergoeding. Strijkijzer - haardroger - boeken en spelletjes kunnen geleend worden. Ieder appartement beschikt over een ski locker en stofzuiger. Er is ook een telefooncel - werkend met kaart. Huisdieren zijn toegestaan op voorwaarde dat zij aan een leiband worden gehouden en mits betaling van een extra toeslag. Waarborg en toeristenbelastingen dienen te worden betaald bij aankomst. De waarborg van 300 euro zal worden terugbetaald op de dag van vertrek of per post binnen 8 dagen na vertrek.
Let op: alle extra diensten die ter betaling ter plaatse zijn kunnen onverhoopt zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Alle verstrekte informatie is bedoeld om informatief en algemeen te zijn. Wij zijn niet aansprakelijk indien dergelijke wijzigingen onverhoopt optreden.

prijs & beschikbaarheid

Foto's van Valmeinier

geen afbeeldingen gevonden