Odalys Vallon 3p6 D Sources de Manon

Odalys Vallon 3p6 D Sources de Manon

Het appartement met drie kamers is geschikt voor 6 personen met een oppervlakte van 45 m2. Het appartement is gebouwd in duplex stijl waarbij de slaapkamers zich op de eerste verdieping bevinden. U vindt er een woonkamer, een keukenhoek, twee slaapkamers, een badkamer, een toilet en een terras. De woonkamer is voorzien van een tweepersoonsslaapbank en een eethoek. De keuken is voorzien van een koelkast, een vaatwasser, elektrische kookplaten en een magnetron. Een slaapkamer is ingericht met een tweepersoonsbed en in de tweede staan twee eenpersoonsbedden of een stapelbed. Het terras is voorzien van tuinmeubels. Tegen betaling kunt u, indien beschikbaar, extra reserveren voor een babykit, een handdoekenpakket, huur elektrische BBQ, een huur TV en de eindschoonmaak. U betaalt deze op locatie. Het bedlinnen is bij de prijs inbegrepen. Een huisdier wordt, mits gereserveerd, in bezit van een geldig vaccinatiebewijs, getatoeëerd of gechipt, tegen betaling toegestaan. Houd er rekening mee dat de inrichting van de accommodatie kan afwijken van de foto's.

Centraal gelegen rondom een verwarmd (behalve juli en augustus) buitenzwembad, vlakbij de plaats Vallon Pont d'Arc vindt u de appartementen van het vakantiepark “Les Sources de Manon”. Het gehele vakantiepark is verdeeld over groepjes van 4 tot 6 appartementen en kunnen aan de kant van het zwembad, de meeste zonzijde of aan de meeste schaduwzijde liggen. U vindt er een receptie, een verwarmd buitenzwembad met kinderbad (160 m2) behalve in juli en augustus, een wasserette, een internet punt tegen vergoeding en een gratis parkeerplaats. Tegen betaling kunt u, indien beschikbaar, extra reserveren voor een babypakket, een handdoekenpakket, huur elektrische BBQ, een huur TV en de eindschoonmaak. Dit dient u verder ter plaatse af te handelen. Het bedlinnen is bij de prijs inbegrepen. Een huisdier wordt, mits gereserveerd, in bezit van een geldig vaccinatiebewijs, getatoeëerd of gechipt, tegen betaling toegestaan. Daar het vakantiepark vlakbij de plaats Vallon pont d'Arc ligt, heeft u een zeer compleet aanbod van services en winkels in de buurt.

Als gast kunt u gebruik maken van twee buitenzwembaden met een kinderbad - de ene is open van april tot september - verwarmd tot half juni en na half september - de andere is onverwarmd open in juli en augustus - verhuur van een elektrische barbecue - wasserette tegen vergoeding - gratis buitenparkeerplaats. U kunt ook gebruik maken van Wifi internet en televisie tegen vergoeding. Bedlinnen is aanwezig. Tegen een extra vergoeding kunt u een handdoekenset - een babypakket met bad - bed en stoelverhoger - eindschoonmaak - barbecue bijboeken. U dient een borg voor het appartement en de schoonmaak en toeristenbelasting te betalen bij aankomst op de locatie. De borg krijgt u terug op de dag van vertrek na inventarisatie of met de post. De accommodatie dient u brandschoon achter te laten - is dat niet het geval - krijgt u slechts een deel retour van de borg. Huisdieren zijn toegestaan tegen vergoeding - mits in het bezit van een geldig vaccinatiebewijs en tattoo - mits aangelijnd in de residentie. 
Let op: alle extra diensten die ter betaling ter plaatse zijn kunnen onverhoopt zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Alle verstrekte informatie is bedoeld om informatief en algemeen te zijn. Wij zijn niet aansprakelijk indien dergelijke wijzigingen onverhoopt optreden.

prijs & beschikbaarheid

Foto's van Vallon Pont d Arc

geen afbeeldingen gevonden