Odalys Val Thorens S4 Le Silveralp

Odalys Val Thorens S4 Le Silveralp

De residentie van zes verdiepingen met drie iften, biedt diverse types van appartementen voor uw vakantiehuis, van een studio voor vier personen tot een studio met tussenverdieping  voor vijf personen, allemaal comfortabel en compleet ingericht met keukenhoek, oven en afwasmachine, badkamer of douche en aparte toilet, behalve het studio appartement voor vier personen, televisie tegen vergoeding en balkon.

Het is een studio voor vier personen met een oppervlakte van20m2      
woonkamer met tweepersoonsuitschuifbed 
een opklapbaar stapelbed bij de ingang 
ingerichte keukenhoek met koelkast, oven , kookplaat met vier pitten, afwasmachine   
badkamer met toilet
balkon

Val Thorens resort is de perfecte keus voor een familievakantie met de nadruk op amusement en activiteiten en een hartelijk welkom, speciaal voor de kinderen. 
Met een verblijf op Val Thorens kiest u ook voor een bijzondere bezienswaardigheid waar u van kunt genieten met ongekend vakantieplezier.   
De Residentie le Silveralp ligt in het lagere gedeelte van Val Thorens in de Savoie in de Franse Alpen 100m van de winkels dichtbij de zomeractiviteiten. In het hart van het hoogste skiresort in Frankrijk ontdekt u spectaculair uitzicht over de Franse, Zwitserse en Italiaanse Alpen.

Bij de prijs inbegrepen ;
- appartementen verhuur
- bedlinnen
- 'Carte Multiloisirs' van de vallei vanaf 04/07 tot 28/08
"Carte multiloisirs" (kaart voor  ontspanning)
1 enkele kaart - 2 sportcentra - 3 resorts: Val Thorens - Les Menuires (9 km)en Saint Martin de Belleville (20 km).
Meer dan 20 sportieve en ontspannen activiteiten zoals  aquaclub - trampoline - boogschieren - fitness - rolschaatsen - fun en schaatspark - wandelen met gids - strandvolleybalwedstrijden - voetbal - volleybal -   activiteiten en shows overdag en in de avonduren.  
Deze kaart is voor persoonlijk gebruik en bij de prijs inbegrepen in de periode van 04/07 - 28/08.

Van alles wat ;  
borg en toeristenbelasting betaalt u bij de huizen  
de borg krijgt u terug na inventarisatie op de dag van vertrek o f met de post   
de accommodatie dient u schoon achter te laten - anders krijgt u een deel van de borg terug.  


Huisdieren zijn toegestaan - mits in het bezit van geldig vaccinatiebewijs en tattooe.  Honden dienen aangelijnd te zijn op de residentie.   

Let op: alle extra diensten die ter betaling ter plaatse zijn kunnen onverhoopt zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Alle verstrekte informatie is bedoeld om informatief en algemeen te zijn. Wij zijn niet aansprakelijk indien dergelijke wijzigingen onverhoopt optreden.

prijs & beschikbaarheid

Foto's van Val Thorens

geen afbeeldingen gevonden