Odalys Val Thorens S4 L'Altineige

Odalys Val Thorens S4 L'Altineige

Deze studio heeft een oppervlakte van ongeveer 20m2 en is geschikt voor 4 personen. Het beschikt over een woonkamer met een uitschuifbaar bed voor 2 personen, een slaaphoek met een stapelbed, een keuken uitgerust met electrische kookplaten, magnetron, koelkast en vaatwasser. Tevens is er ook een badkamer met apart toilet. Bedlinnen is in de huurprijs inbegrepen. Optionele extra services zijn eventueel ook boekbaar. Betalingen hiervoor dient u ter plaatse te verrichten.
Houd er rekening mee dat de inrichting van de accommodatie kan afwijken van de foto's.

Val Thorens is de perfecte keuze voor een familie vakantie aangezien hier de nadruk wordt gelegd op entertainment en activiteiten en zeker kinderen wordenn hier warm welkom geheten. Een verblijf in Val Thorens is een verblijf in een buitengewoon gebied u kunt hier ongedwongen van uw vakantie genieten. De "Altineige" residentie ligt aan de rand van het dorp en is middels een passage verbonden aan het winkelcentrum en het sportcentrum en dichtbij allerlei zomer activiteiten. In het skioord geldt verplicht betaald parkeren (binnen of buiten)

De appartementen zijn compleet ingericht met een keukenhoek met mini-oven of magnetron en afwasmachine - badkamer - een aparte toilet - televisie tegen vergoeding - bedlinnen is aanwezig maar een verschoning is verkrijgbaar tegen een vergoeding - een handdoekenset - een schoonmaakpakket - een babypakket met bed - bad en stoelverhoger en eindschoonmaak. Tijdens de zomer worden er leuke activiteiten georganiseerd voor de kinderen: gratis Carte multiloisiers - ontspanningskaart; 1 enkele kaart - 2 sportcentra - 3 resorts - meer dan 20 sportieve en ontspannende activiteiten. De kaart is persoonsgebonden en bij de prijs inbegrepen - er is 1 kaart per gast/verblijf. De borgvoor het appartement en schoonmaak plus de toeristenbelasting dient u bij aankomst op de lcoatie te betalen. De borg krijgt u terug na de inventarisatie op de dag van vertrek of met de post. De accommodatie dient u brandschoon achter te laten - is dat niet het geval - krijgt u slechts een deel van de borg retour. Huisdieren zijn toegestaan tegen een vergoeding mits in het bezit van een geldig vaccinatiebewijs en tattoo - mits aangelijnd in de residentie.
Let op: alle extra diensten die ter betaling ter plaatse zijn kunnen onverhoopt zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Alle verstrekte informatie is bedoeld om informatief en algemeen te zijn. Wij zijn niet aansprakelijk indien dergelijke wijzigingen onverhoopt optreden.

prijs & beschikbaarheid

Foto's van Val Thorens

geen afbeeldingen gevonden