Odalys Tignes Val Claret S4 Val Claret

Odalys Tignes Val Claret S4 Val Claret

Het is een studio voor vier personen met een oppervlakte van 20m2.    
woonkamer met twee slaapplaatsen    
ingang of cabine met bedden voor twee personen   
ingerichte keukenhoek met koelkast, elektrische kookplaat, afwasmachine in de meeste appartementen.
douche met toilet

Let op:  de vorm van de slaapplaatsen is op basis van indicatie gegeven en kunnen variëren afhankelijk van het type accommodatie.

Tignes ligt tussen de bergtoppen ingenesteld in het hart van de Alpen. Het is een zeer modern en vernieuwend resort en de residenties ligt ideaal bij Tignes Val Claret,  het sluit prachtig aan bij het sportieve leven van het resort.
De residentie staat in het Val Claret skigebied op een hoogte van 2310m. Het staat dicht bij de lift die u in een paar minuten naar de gletsjer van Grande Motte brengen. De accommodaties vindt u in de diverse verschillende gebouwen, allemaal op een afstand van 100 tot 500m van de winkels en de skiliften.

De aangegeven slaapmogelijkheden zijn gegeven om een indruk te krijgen. Deze verschilt per accommodatie. Verplichte buiten parkeerplaats of overdekte parkeerplaats kost ca. €75 - -- per week.
Let op: alle extra diensten die ter betaling ter plaatse zijn kunnen onverhoopt zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Alle verstrekte informatie is bedoeld om informatief en algemeen te zijn. Wij zijn niet aansprakelijk indien dergelijke wijzigingen onverhoopt optreden.

prijs & beschikbaarheid

Foto's van Val Claret

geen afbeeldingen gevonden