Odalys Tignes Val Claret s 3/4 Val Claret

Odalys Tignes Val Claret s 3/4 Val Claret

Deze studio is geschikt voor 3-4 personen met een oppervlakte van 18m2. Bij de ingang staan twee eenpersoonsbedden, in de woonkamer staat ook twee eenpersoonsbedden.     
De accommodatie is voorzien van een ingerichte keukenhoek met koelkast, elektrische kookplaatsen, een badkamer met douche en toilet.
Let op:  de vorm van de slaapplaatsen is op basis van indicatie gegeven en kunnen variëren afhankelijk van het type accommodatie.  
Er zijn meerdere extra diensten beschikbaar , deze extra diensten betaalt u op locatie.   Houd er rekening mee dat de foto's niet altijd overeen komen met het interieur, het is een indicatie.

Tignes ligt tussen de bergtoppen ingenesteld in het hart van de Alpen. Het is een zeer modern en vernieuwend resort en de residenties ligt ideaal bij Tignes Val Claret,  het sluit prachtig aan bij het sportieve leven van het resort.
De residentie staat in het Val Claret skigebied op een hoogte van 2310m. Het staat dicht bij de lift die u in een paar minuten naar de gletsjer van Grande Motte brengen. De accommodaties vindt u in de diverse verschillende gebouwen, allemaal op een afstand van 100 tot 500m van de winkels en de skiliften.

De aangegeven slaapmogelijkheden zijn gegeven om een indruk te krijgen. Deze verschilt per accommodatie. Verplichte buiten parkeerplaats of overdekte parkeerplaats kost ca. €75 - -- per week.
Let op: alle extra diensten die ter betaling ter plaatse zijn kunnen onverhoopt zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Alle verstrekte informatie is bedoeld om informatief en algemeen te zijn. Wij zijn niet aansprakelijk indien dergelijke wijzigingen onverhoopt optreden.

prijs & beschikbaarheid

Foto's van Val Claret

geen afbeeldingen gevonden