Odalys Tignes Val Claret 4p 6/8 Val Claret

Odalys Tignes Val Claret 4p 6/8 Val Claret

Het is een vier kamer appartement voor 6-8 personen met een oppervlakte van 55m2.   
woonkamer met twee slaapplaatsen
drie slaapkamers, elk voor twee slaapplaatsen - of drie and twee slaapplaatsen    
ingerichte keukenhok met koelkast, elektrische kookplaat, oven of magnetron, grill en afwasmachine
badkamer en douche ruimte met toilet in sommige appartementen en een aparte toilet     

Let op:  de vorm van de slaapplaatsen is op basis van indicatie gegeven en kunnen variëren afhankelijk van het type accommodatie.

Tignes ligt tussen de bergtoppen ingenesteld in het hart van de Alpen. Het is een zeer modern en vernieuwend resort en de residenties ligt ideaal bij Tignes Val Claret,  het sluit prachtig aan bij het sportieve leven van het resort.
De residentie staat in het Val Claret skigebied op een hoogte van 2310m. Het staat dicht bij de lift die u in een paar minuten naar de gletsjer van Grande Motte brengen. De accommodaties vindt u in de diverse verschillende gebouwen, allemaal op een afstand van 100 tot 500m van de winkels en de skiliften.

De aangegeven slaapmogelijkheden zijn gegeven om een indruk te krijgen. Deze verschilt per accommodatie. Verplichte buiten parkeerplaats of overdekte parkeerplaats kost ca. €75 - -- per week.
Let op: alle extra diensten die ter betaling ter plaatse zijn kunnen onverhoopt zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Alle verstrekte informatie is bedoeld om informatief en algemeen te zijn. Wij zijn niet aansprakelijk indien dergelijke wijzigingen onverhoopt optreden.

prijs & beschikbaarheid

Foto's van Val Claret

geen afbeeldingen gevonden