Odalys Tignes Val Claret 3p 6 Rond Point

Odalys Tignes Val Claret 3p 6 Rond Point

De appartemente vanaf de studio voor twee personen tot de driekamer appartementen voor 7-8 personen, compleet ingericht met keukenhoek-oven en magnetron, badkamer of douche met toilet en televisie met supplement.


Dit is een drie kamer appartement geschikt voor zes personen met een oppervlakte van 40m2. Er is een woonkamer met twee slaapplaatsen, een slaapkamer met een tweepersoonsbed  en in de cabine staat een stapelbed of twee eenpersoonsbedden. De keukenhoek is ingericht met koelkast, elektrische of keramische kookplaten, oven of magnetron. Verder is ere en badkamer met toilet en een aparte toilet.

In het gebied Val Claret staat de residentie, op een hoogte van 2100m vlakbij de Grande Motte kabelbaan, hiermee kunt u naar de Grande Motte gletsjer in slechts een paar minuten. De winkels en voorzieningen staan 50 tot 200m verderop.

Voorwaarden van de eigenaar:

Openingstijden receptie:
- Maandag - dinsdag - donderdag - vrijdag en zondag vanaf 9:00 tot 12:00 uur en vanaf 16:00 tot 19:00 uur.
- Zaterdag vanaf 8:00 tot 12:00 uur en vanaf 14:00 tot 20:00 uur.
- Woensdag gesloten.

Inbegrepen in de prijs:
- Huur van het appartement
- Gratis activiteiten voor kinderen (5 halve dagen per week - 8 weken in juli/augustus tijdens de schoolvakanties)
- Wandelen met gids (2 halve dagen per verblijf - 8 weken in juli/augustus tijdens de schoolvakanties)
- Multi activiteiten sportkaart (8 weken in juli/augustus tijdens de schoolvakanties)

Diversen:
- Borg en toeristenbelasting moet worden betaald bij aankomst.
- De borg wordt terug gegeven na controle van de accommodatie op de dag van vertrek of per post.
- De accommodatie moet perfect schoon worden achtergelaten. Anders zal een verplicht vast bedrag worden ingehouden van de borg.
- Huisdieren toegestaan: up-to-date vaccinatie certificaat en chip vereist. Honden zijn aangelijnd binnen de residentie.
- Bedlinnen is niet inbegrepen in de huurprijs - het is mogelijk deze te huren - evenals een handdoekenpakket (een badhanddoek en een kleinere handdoek).

Buiten of overdekte parkeergelegenheid verplicht: €82 - 00 euro per week (tarief met indicatieve titel).
Mogelijkheid om vooraf te boeken - u kunt meer informatie bij de receptie krijgen of via het volgende telefoonnummer: 0033 (0)4 79 01 07 69.
Buiten parkeerplaats voor de accommodatie. Overdekte parkeerplaats bevindt zich op 400 meter van de residentie.

De vermelde prijzen en beschikbaarheid zijn gegeneerd via een geautomatiseerd systeem. Het is mogelijk dat in beide gevallen de wijzigingen tijdens het interval optreden. Daarom kunnen we alleen maar de definitieve prijs en beschikbaarheid voor u binnen 48 uur bevestigen.Let op: alle extra diensten die ter betaling ter plaatse zijn kunnen onverhoopt zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Alle verstrekte informatie is bedoeld om informatief en algemeen te zijn. Wij zijn niet aansprakelijk indien dergelijke wijzigingen onverhoopt optreden.

prijs & beschikbaarheid

Foto's van Val Claret

geen afbeeldingen gevonden