Odalys St Sorlin d'Arves 2/3p 6 L'Ouillon

Odalys St Sorlin d'Arves 2/3p 6 L'Ouillon

Deze accommodatie met 2 of 3 kamers biedt een oppervlakte van 32 tot 38m2 en is geschikt voor zes personen. Het bestaat uit een woonkamer met een tweepersoonsslaapbank van 140cm of een uitschuifbed. In de slaapkamer staat een tweepersoonsbed, in de cabine bij de ingang staat een stapelbed. De accommodatie heeft een ingerichte keukenhoek voorzien van afwasmachine, koelkast, magnetron, elektrische kookplaten en afzuigkap. Er is een badkamer met douche en toilet. Elke accommodatie heeft een balkon. Let op dat de foto's niet altijd overeenkomen met het interieur van de accommodatie.

Sain Sorlin d'Arves is een authentiek bergdorp en toeristisch resort. Het biedt u een onvergetelijke vakantie midden in de natuur met eindeloze mogelijkheden voor ontspanning, vooral als u van buitenactiviteiten houdt zoals wandelen en zwerven door de natuur, klimmen en fietsen. U kunt hier ook fijn vissen. Als beginner of gevorderden kunt u alles uitproberen. Misschien vindt u het leuk om kennis te maken met klimmen, boogschieten, mountainbiken of paardrijden of tennissen of paragliden in de namiddag. Bezoek de school van het resort om de technieken van het klimmen te leren of ga met de kids naar een van de workshops. Dat is nog niet alles. Denk na over het geweldige landschap tijdens het ontdekken van de bergachtige omgeving van het resort zoals de bossen, alpine weides en meren met een spectaculair kleurenspel. Gelegen op een hoogte van 1550 en 1700m boven zeeniveau is Saint Sorlin d' Arves het hoogst gelegen dorp boven de Col de la Croix de Fer-een bergpas. Uw residentie bestaat uit drie gebouwen, naast elkaar gebouwd in het centrum van het dorp, dicht bij de skischool en het toeristisch bureau.

Let op - de openingstijden van de receptie zijn als volgt; elke dag van 8.00 tot 10.00 - van 16.00 tot 19.00. op zaterdag van 8.00 tot 12.00 en van 14.00 tot 20.00. Aankomst; op zaterdag tussen 17.00 en 20.00 Als u later arriveert informeer de receptie voor 20.00 voor de benodigde instructies. Als u vroeger arriveert - bedenk dat er een mogelijkheid is dat u pas om 17.00 in uw accommodatie komt. Vertrek; op zaterdag tot 10.00. op donderdagmorgen loopt u even naar de receptie voor het exacte tijdstip van vertrek. U betaalt op locatie; borg van 300 euro en de toeristenbelasting - het bedrag is vast per appartement per week - op locatie te waarderen. Huisdieren zijn toegestaan tegen een extra vergoeding van 50 euro per dier per verblijf. Honden moeten altijd aangelijnd zijn binnen de accommodatie. Gratis diensten zijn; bedlinnen - parkeergelegenheid en skilockers. Diensten tegen vergoeding; baby set - handdoekenset - eindschoonmaak - wasserette - televisie huren - internetpunt bij de receptie.
Let op: alle extra diensten die ter betaling ter plaatse zijn kunnen onverhoopt zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Alle verstrekte informatie is bedoeld om informatief en algemeen te zijn. Wij zijn niet aansprakelijk indien dergelijke wijzigingen onverhoopt optreden.

prijs & beschikbaarheid

Foto's van Saint Sorlin d Arves

geen afbeeldingen gevonden