Odalys St. Lary Soulan 3p 66

Odalys St. Lary Soulan 3p 66

Het is een driekamer appartement voor zes personen met een oppervlakte van 40m2.  
woonkamer met een tweepersoonsuitschuifbed
slaapkamer met een tweepersoonsbed
slaapkamer met een tweepersoonsbed of een stapelbed   
ingerichte keukenhoek met vierpits kookplaat, koelkast, afwasmachine, micro met grill, afzuigkap
badkamer en aparte toilet

De residentie staat in het thermaal- en skiresort van Saint Lary Soulain, 400m vanaf de kabelbaan en het oude centrum. De residentie bestaat uit 66 appartementen, meestal met balkon, verspreid over drie verdiepingen met een beschikbare lift. Er is een receptie, verwarmd buitenzwembad geopend van half juni tot half september, een gratis buitenparkeerplaats en een overdekte parkeergelegenheid tegen vergoeding. Tegen een extra vergoeding kunt u een badkamerset met twee handdoeken, schoonmaakpakket, babypakket met bed, kinderstoel en bad, televisie, toegang tot Wifi internet, de wasserette en de overdekte parkeergelegenheid en de eindschoonmaak.

Aanvullenden diensten zoals badkamerlinnen - babypakket - schoonmaakpakket - televisie - toegang tot Wifi internet - wasserette - eindschoonmaak en overdekte parkeergelegenheid kunt u betalen op locatie. Als u een babypakket wilt huren met bed - kinderstoel en bad - kunt u dit tijdens het boeken regelen of zo snel mogelijk voor uw aankomst. De borg van 300 euro kunt u bij aankomst betalen - op de dag van vertrek na de inventarisatie krijgt u deze terug of met de post. De toeristenbelasting van 83 eurocent per dag per persoon boven de 13 jaar betaalt u op locatie. Huisdieren zijn toegestaan tegen een extra vergoeding van 50 euro per dier per verblijf. Honden dienen altijd aangelijnd te zijn.
Let op: alle extra diensten die ter betaling ter plaatse zijn kunnen onverhoopt zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Alle verstrekte informatie is bedoeld om informatief en algemeen te zijn. Wij zijn niet aansprakelijk indien dergelijke wijzigingen onverhoopt optreden.

prijs & beschikbaarheid

Foto's van Saint Lary Soulan

geen afbeeldingen gevonden