Odalys Sanary 2/3p 6/7 Vallon Du Roy

Odalys Sanary 2/3p 6/7 Vallon Du Roy

Dit appartement met 2-3 kamers is geschikt voor 6/7 personen en heeft een oppervlakte van ongeveer 40-50 m2. In de woonkamer staat een tweepersoonsuitschuifbed of slaapbank en een eenpersoonsslaapbank, er iseen slaapkamer een tweepersoonsbed of een stapelbed en er is een slaapcabine met een stapelbed. De accommodatie is voorzien van een compleet ingerichte keukenhoek met keramische kookplaat, koelkast, magnetron en afwasmachine. Er is een doucheruimte of badkamer met toilet. Houd er rekening mee dat de inrichting van de accommodatie kan afwijken van de foto's.

Aangekomen in het centrum van Sanary, bij de kade langs de haven, zijn we in de ban van de charme en het pittoreske van deze bevoorrechte plaats. Sanary biedt talrijke mogelijkheden van wandelingen: langs de masten van zeilboten grenzend aan een tuin, op het eiland Embiez, rond de scheepswerf aan de voet van de groene heuvel met een charmante kapel op de top, bereikt door de stijging van het Oratoire, waar vandaan u de hele baai van Sanary kunt zien. Sanary is een levendige badplaats het hele jaar door. Inwoners van Sanary zowel als bezoekers maken wandelingen op de kade en op de kust en genieten van de zon. De winkels zijn open het hele jaar door. Sanary is ook opmerkelijk voor zijn klimaat: mild in de winter, lichte bries in de zomer, 300 dagen zon per jaar, beschermd door een micro-klimaat, er is zeer weinig regen. Uw residentie ligt in het hart van een dennenbos, op 1 km van Bandol, 4 km van Sanary, 600 m van het Lido-strand dat u kunt bereiken via een privé-, schaduwrijk voetpad. Voorzieningen van het resort: een gratis parkeerplaats (1 plaats per appartement), een buitenzwembad (open van half mei tot eind september), een speeltuin voor kinderen, sportveld en jeu de boules baan.

Bij de huurprijs inbegrepen: beddengoed - een gratis parkeerplaats (1 plaats per appartement) - een buitenzwembad (open van half mei tot eind september) - een speeltuin voor kinderen - sportveld en jeu de boules baan Voor een extra vergoeding kunt u een TV - een babykit huren en een eindschoonmaak bestellen. Er is een betalende wasserette en betalend internet in de appartementen. Huisdieren zijn toegestaan tegen een extra vergoeding mits ze aangelijnd zijn in de residentie. Borg en toeristenbelasting dienen bij aankomst betaald te worden. De borg van 300 euro zal worden teruggegeven op de dag van vertrek of per post teruggestuurd binnen 8 dagen na uw vertrek.
Let op: alle extra diensten die ter betaling ter plaatse zijn kunnen onverhoopt zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Alle verstrekte informatie is bedoeld om informatief en algemeen te zijn. Wij zijn niet aansprakelijk indien dergelijke wijzigingen onverhoopt optreden.

prijs & beschikbaarheid

Foto's van Sanary sur Mer

geen afbeeldingen gevonden