Odalys Résidence Vigna La Corte 2p 22

Odalys Résidence Vigna La Corte 2p 22

Het is een appartement met twee kamers voor twee personen met een oppervlakte van 40m2. Er is een ingerichte keukenhoek, woonkamer, tweepersoonsslaapkamer, doucheruimte en toilet.Alle appartementen, vanaf de twee kamer appartementen voor twee personen tot de drie kamer appartementen voor zes personen zijn volledig ingericht in een authentieke Toscaanse stijl, met satelliettelevisie en telefoon. Bij alle appartementen is een terras of eigen tuin.

De residentie staat in Dicomano, 35 km noordoostelijk van Florence in het hart van « chianti Rufina » op de grens tussen de Val de Sieve en Mugello.
Het is eigenlijk een voormalig boerenhuis, uit de 15e eeuw, bestaande uit drie gebouwen met in een groene omgeving van 60hectare, met uitzicht over de bergen van Mugello.
U kunt gebruik maken bij de Residence Vigna la Corte:
- zwembad en solarium van 14x6m open van half mei tot half oktober
- speelruimte voor de kinderen
- gratis buitenparkeergelegenheid

Attracties op de residentie:
- buitenzwembad
- vlakbij : tennis - paardrijden

Bij de prijs inbegrepen:
- appartementen verhuur
- bed en badlinnen
- gratis buitenparkeergelegenheid - 1 plek per appartement

Gratis diensten:
- water - gas en elektriciteit
- eindschoonmaak

Handige informatie :
- vanaf Dicomano treinstation - een paar honderd meter van de residentie - trein naar Florence voor ongeveer 2 - 70 euro per reis
- kleine huisdieren zijn toegestaan tegen een extra vergoeding mits in het bezit van geldige tattoo en vaccinatiebewijs. Honden dienen altijd aangelijnd te zijn op de residentie.
- winkels bij Dicomano op vijf minuten rijden afstand

Let op: alle extra diensten die ter betaling ter plaatse zijn kunnen onverhoopt zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Alle verstrekte informatie is bedoeld om informatief en algemeen te zijn. Wij zijn niet aansprakelijk indien dergelijke wijzigingen onverhoopt optreden.

prijs & beschikbaarheid

Foto's van Dicomano

geen afbeeldingen gevonden