Odalys Résidence San Martinu 4p 88

Odalys Résidence San Martinu 4p 88

Alle villa's zijn ingericht met een keukenhoek met keramische kookplaat,, oven of combi magnetron, afwasmachine, doucheruimte, algemene aparte toilet, gratis televisie, terras en een kleine eigen tuin.

De residentie staat 1km van het centrum van Sainte Lucie en 2km van Pinarellu strand, het bestaat uit 30 villa's voor zes tot acht personen.

Buitenzwembad is open van juni tot september afhankelijk van het weer - gratis toegang tot Wifi internet bij receptie met uw eigen computer - gratis televisie - wasserette tegen betaling en buitenparkeergelegenheid voor uw auto.


Borg en toeristenbelasting betaalt u bij de huizen. De borg krijgt u terug na inventarisatie op de dag van vertrek of met de post. De accommodatie dient u schoon achter te laten. Als dat niet het geval is - wordt er een bedrag van uw borg afgehouden.


Huisdieren zijn niet toegestaan


U dient bij de haven en op het vliegveld een geldige identiteitskaart - zelfs voor babies - te laten zien.


Bedlinnen is aanwezig


Creditkaart wordt geaccepteerd met een minimum bedrag


huur van appartement


bedlinnen


gratis dienstenLet op: alle extra diensten die ter betaling ter plaatse zijn kunnen onverhoopt zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Alle verstrekte informatie is bedoeld om informatief en algemeen te zijn. Wij zijn niet aansprakelijk indien dergelijke wijzigingen onverhoopt optreden.

prijs & beschikbaarheid

Foto's van Sainte Lucie de Porto Vecchio

geen afbeeldingen gevonden